Gość Ziemowit Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Ban za drzewo w ogrodzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 godzinę temu Świeży rekrut napisał: Ban, bo jakoś tak nie za dobrze się czuję. Pociesz się tym, że jutro będzie lepiej @Poniaczeł Ziemovit Ban bo dawno Cię tu nie widziałem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 (edytowany) ban za to że skacze i doskoczyć nie może. @Świeży rekrut ja mam go przed rozprawą zdecydowanie za dużo, więc mi już odpierdala! i jestem zła bo nie moge się skupić na niczym innym Edytowano Czerwiec 17, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 2 godziny temu Ratchet napisał: ban za to że skacze i doskoczyć nie może. @Świeży rekrut ja mam go przed rozprawą zdecydowanie za dużo, więc mi już odpierdala! i jestem zła bo nie moge się skupić na niczym innym Ban za powodzenie na rozprawie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Ban za wiadomość o nazwie "Ban" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 ban za machanie ręką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Ja nie macham . Ban za brak Clanka panie Ratchet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Ban za użycie słowa pan skoro jestem panią Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Dla mnie jeden pies. Ban za zmianę płci Ratcheta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 (edytowany) Ban za to że niem mam pomysłu na bana Edytowano Czerwiec 17, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Właśnie teraz Ratchet napisał: Ban za to że niem mam pomysłu Ha ha, zatkało kakało . Ban za twój brak pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 3 minuty temu Mr. ChemicalScratch napisał: Ha ha, zatkało kakało . Ban za twój brak pomysłu. ban za to że zaniemówiłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Ban za Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Ban, bo to jest niepoważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: Ban, bo to jest niepoważne. Wiem. Ban za to ,że kończę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rough Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Ban za avka z EqG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 2 minuty temu Rough napisał: Ban za avka z EqG. Miło mi Ban za to, że nie mam pomysłu na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 ban za wielkie oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rough Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Ban za postać odpoczywającą po weekendowej imprezie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 (edytowany) 2 godziny temu Rough napisał: Ban za postać odpoczywającą po weekendowej imprezie no ktoś się wreszcie domyślił o co chodzi Ban za to że się domyśliłeś o co chodzi z moim avkiem Edytowano Czerwiec 17, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rough Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 Ban za 3 emotikony w jednym poście (toż to piątkowy Emotikonfest) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 17, 2016 Share Napisano Czerwiec 17, 2016 ban za niedawanie emotikon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 18, 2016 Share Napisano Czerwiec 18, 2016 Ban, bo mnie tu chwile nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yagso Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 Ban bo wróciłem i jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 19, 2016 Share Napisano Czerwiec 19, 2016 ban za brak twarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się