Michalski9 Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 (No i co, że tu napisałeś? Yt gorsze ma być? Ludzie tam może też chcą się dowiedzieć, a się boją napisać ) Ban za lenistwo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ban za dawanie (czasem śmiesznych)banów 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 30, 2016 Share Napisano Czerwiec 30, 2016 Ban, bo to jest całkowicie pozbawione powagi.@Michalski9, nie to, że YT jest gorsze. Po prostu byłem tutaj, to odpisałem Ci co i jak, a teraz powtórzyłem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 (edytowany) Ban za wymyślenie tej zabawy. Edytowano Lipiec 1, 2016 przez Rainbow Rock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Ban, bo zabrałaś mi kompa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 ban za to że Polska przegrała w Euro (nie wiem czy to było ale piszę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Ban za to, że Błaszczykowski nie strzelił karniaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Ban za to, że się za to na niego gniewasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 ( @Świeży rekrut na yt ludzie też by chcieli wiedzieć ) Ban bo psycholog mnie nie lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 (To @Michalski9 już odpowiedziałem im co i jak ) Ban, bo nie mam czasu na nic. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Ban bo nie mam jeszcze rozłożonego basenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 Ban bo u mnie pada deszcz i nie mam basenu rozkładanego w ogóle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 1, 2016 Share Napisano Lipiec 1, 2016 ban za to że jest cię tutaj mało bo masz brak czasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiOn Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 Ban za to że nie wiem co tu napisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 Ban, bo nie wiesz kiedy odpuścić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 Ban bo nie czuję się tak dobrze jakbym mógł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 5, 2016 Share Napisano Lipiec 5, 2016 Ban, bo zrobiłem tylko połowicznie działające gąsienice do czołgu w Blenderze. Wystarczą, ale to mało realnie wyjdzie. (Teraz kuca, eksplozje, tło i można renderować animacje @Michalski9) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 8 godzin temu Świeży rekrut napisał: (Teraz kuca, eksplozje, tło i można renderować animacje @Michalski9) (Yay! Ile można czekać? ) Banuję Cię bo mam na to czas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 (Długo. Ledwo jakoś ten czołg mi wyszedł. Zwarzywszy na to, co mi zostało, to sądzę, że nawet nie zacząłem. Może nawet do końca wakacji? O ile wyjdzie. A u mnie realizmu w filmikach nie ma, więc słabo wyjdzie.) Ban, bo w robocie za chwilę będę siedział @Michalski9. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 1 minutę temu Świeży rekrut napisał: (Długo. Ledwo jakoś ten czołg mi wyszedł. Zwarzywszy na to, co mi zostało, to sądzę, że nawet nie zacząłem. Może nawet do końca wakacji? O ile wyjdzie. A u mnie realizmu w filmikach nie ma, więc słabo wyjdzie.) Ban, bo w robocie za chwilę będę siedział @Michalski9. (no to poczekamy Gdzie do roboty trafiłeś? ) Ban bo mam konto na telegramie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 ban za robienie offtopu ponownie z tematu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 (edytowany) Ban za...eeee.... za niebycie grzecznym kucykiem Edytowano Lipiec 11, 2016 przez Michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Ban za... Pinkie Pie na awatarze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Ban za użyczenie Mojego wiatraka RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Ban za mieszkanie we Wrocławiu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się