Świeży rekrut Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Ban za to, że nikogo nie wsadzasz do więzienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Ban za to, że wsadza innych bez sensu do więzienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 Ban, bo wygląda jak skrzyżowanie człowieka z kotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Październik 6, 2016 Share Napisano Październik 6, 2016 bo mu lufa stanęła nie tak jak trzeba 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Ban, bo już się od dawna do mnie nie odzywa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 12, 2016 Share Napisano Październik 12, 2016 Za bycie jednocześnie kucykiem i wampirem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ban za 5830 postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kago Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ban za odpowiadanie na komentarze innych użytkowników. Mam cie na oku Złaź szybko bo to już boli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ban za krzywe spojrzenie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ban za tę nieuzasadnioną słodkość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ban za jasnowidzenie i hipnotyzujący wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ban za przeglądanie czarnej strony mlppolska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ban za hejt ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ban, bo nie zrozumiał żartu, w żarcie, który zapętlał ironie i "żart" który nim nie był. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 17, 2016 Share Napisano Październik 17, 2016 Ban za uroczy wygląd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 18, 2016 Share Napisano Październik 18, 2016 Ban za komplementowanie innych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 ban za to, że wróciłem, ale nie na długo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 19, 2016 Share Napisano Październik 19, 2016 ban, bo to mi dobrze wychodzi. (Chociaż raczej nikt nie zauważył, że mnie nie było... normalne.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Ban za to, że nie umie się zdecydować na avatar xd 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Ban bo wiem kogo kocha hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Ban, bo nie pozwolę nikomu tutaj szerzyć nienawiści miłosnej. Zastrzelę każdego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Ban, bo jak nie ma dowodów, w tym świadków, władzy, papierów, dokumentów, to nie są żadne groźby karalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Ban, bo jest kucem i nietoperzem w jednym. Zdecyduj się w końcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Ban bo mogę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 21, 2016 Share Napisano Październik 21, 2016 Ban bo morduje bez profesjonalnej licencji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się