TheEpicLukas Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Witam... i co by tu dalej napisać? Hmm ok więc zacznijmy tak; Nazwam się Łukasz, bronym jestem od kilku miesięcy, ale całą serie mam z głowy, najbardziej lubie Fluttershy i jej ukichane YAY... i co tu jeszcze? To może jeszcze palne to, że nie zbyt lubie humanizacje kuców (pomijając EquestriaGirl). Dobra to tyle, więc do zobaczenia Miejmy nadzieje, że to forum będzie jakieś 20% fajniejsze od innych;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Witaj po tęczowej stronie mocy. Mam kilka pytań. Jak zostałeś bronym? Z jakich okolic jesteś? Wiele już wiosen widziałeś? Masz zamiar być na jakimś meecie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheEpicLukas Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Witaj po tęczowej stronie mocy. Mam kilka pytań. Jak zostałeś bronym? Z jakich okolic jesteś? Wiele już wiosen widziałeś? Masz zamiar być na jakimś meecie? 1. PYTP o kucach czyni cuda:-) 2. Z okolic Gliwic 3. A czy młodzi są tu dyskriminowani? 4. Jak się dowiem co to jest to zobaczymy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Advilion Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Welcome to the family/herd! Mam zamiar zadać ci parę pytań, dość standardowych. Lets begin! 1. Ulubiony gatunek muzyczny, utwór lub wykonawca? 2. Ulubiony antagonista? 3. Co sądzisz o królu Sombrze? Oczywiście oprócz tego, że miał za mało czasu antenowego. 4. Lubisz klasyki kinematografii, takie jak chociażby Gwiezdne Wojny? 5. Na jakich forach udzielałeś się wcześniej? 6. Udzielałeś się w fandomie, byłeś tylko odbiorcą czy wolisz unikać niekanonicznych wytworów? Miłych przygód na forum życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 3. A czy młodzi są tu dyskriminowani? 4. Jak się dowiem co to jest to zobaczymy 3. Skąd taki pomysł? 4. Spotkania fanów kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheEpicLukas Napisano Październik 6, 2014 Autor Share Napisano Październik 6, 2014 Welcome to the family/herd! Mam zamiar zadać ci parę pytań, dość standardowych. Lets begin! 1. Ulubiony gatunek muzyczny, utwór lub wykonawca? 2. Ulubiony antagonista? 3. Co sądzisz o królu Sombrze? Oczywiście oprócz tego, że miał za mało czasu antenowego. 4. Lubisz klasyki kinematografii, takie jak chociażby Gwiezdne Wojny? 5. Na jakich forach udzielałeś się wcześniej? 6. Udzielałeś się w fandomie, byłeś tylko odbiorcą czy wolisz unikać niekanonicznych wytworów? Miłych przygód na forum życzę. 1. Dubstep i troche rocka 2. Hmm trudno mi powiedzieć, Trixie.. tak Trixie:-) 3. Jakoś mi nie przypadł do gustu 4. A kto by hue lubił StarWars"ów?! 5. Craftsite oraz HL3.pl 6. Jeszcze nie... pora to zmienič! 4. Idź machać laserowym mieczem na endorze;-)3. Skąd taki pomysł? 4. Spotkania fanów kucyków Ok więc: Widziałem 12 wiosen, lat (czy jak by to napisać), jesieni i zim:-) I nie byłem na żadnym zjeździeWitaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic? PS:Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie 1. To by nie lubił Różowego placka? 2.Napisałem już, ale napisze jeszcze raz: Trixie 3.Obie 4.W sumie nie wie 5. My litlle dashie, zbierało mi się na płacz jak czytałem 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Witaj na forum i baw się dobrze! A jakbyś miał jakieś pytania to Hehesz do usług 1.Co sądzisz o Manga&Anime? 2.Czy wiesz, że na forum jest wiele osób w Twoim wieku? TAM TAM TAAM 3.Lubisz żółwie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Witaj. Ulubiony film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheEpicLukas Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 (edytowany) Witaj na forum i baw się dobrze! A jakbyś miał jakieś pytania to Hehesz do usług 1.Co sądzisz o Manga&Anime? 2.Czy wiesz, że na forum jest wiele osób w Twoim wieku? TAM TAM TAAM 3.Lubisz żółwie? 1. Trochę "ded nota" oglądałem, ale tak to nie jestem fanem anime 2. Teraz wiem:D 3. Nie wiem Witaj. Ulubiony film? Star Wars Edytowano Październik 7, 2014 przez TheEpicLukas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 3. Nie wiem Hehesz ma żółwia w domu, nazywa sie Fryderyk. Imie wymyślili ludzie z foruma A tak wogole... Masz jakieś zwierzątko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheEpicLukas Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 Hehesz ma żółwia w domu, nazywa sie Fryderyk. Imie wymyślili ludzie z foruma A tak wogole... Masz jakieś zwierzątko? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anekito Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Witaj na forum! Czy Twój nick ma coś wspólnego z LucasArts? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Witaj na forum! Miło mi cię poznać! Lubisz czytać? Jeśli tak to mogę ci jakiegoś ff polecić Lubisz Dubstep już cię lubię Miłego pobytu na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Witaj na forum, baw się dobrze. Nie mam pytań, więc po prosu podam jakiś utwór, dokładniej dubstep zawierający elementy rocka, co o nim sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Fajnie, że pojawia się w naszych szeregach kolejna osoba Miło mi cię powitać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheEpicLukas Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 Witaj na forum! Czy Twój nick ma coś wspólnego z LucasArts? Nie, tak sobie wymyśliłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Witaj Nie wypada witać nowych bez jakiegoś prezentu, tak więc trzymaj Kilka moich standardowych pytań: 1. Lubisz ptaki? 2. Jeśli tak to jakie najbardziej? (jeśli nie to pomiń pytanie) 3. Lubisz Wonderbolts ? 4. Śniły Ci się kiedyś kucyki? To tyle. Życzę miłego korzystania z forum oraz jak najwięcej postów. 2. Z okolic Gliwic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheEpicLukas Napisano Październik 7, 2014 Autor Share Napisano Październik 7, 2014 Witaj Nie wypada witać nowych bez jakiegoś prezentu, tak więc trzymaj Kilka moich standardowych pytań: 1. Lubisz ptaki? 2. Jeśli tak to jakie najbardziej? (jeśli nie to pomiń pytanie) 3. Lubisz Wonderbolts ? 4. Śniły Ci się kiedyś kucyki? To tyle. Życzę miłego korzystania z forum oraz jak najwięcej postów. 1. Jeżeli nie robią placków, to tak 2. Papugi 3. Nom, porównuje ich do myśliwców:-) 4. Jeszcze nie, szkoda:-[ 3. Nom, czasem nawet porównuje ich do myśliwców Witaj Nie wypada witać nowych bez jakiegoś prezentu, tak więc trzymaj Kilka moich standardowych pytań: 1. Lubisz ptaki? 2. Jeśli tak to jakie najbardziej? (jeśli nie to pomiń pytanie) 3. Lubisz Wonderbolts ? 4. Śniły Ci się kiedyś kucyki? To tyle. Życzę miłego korzystania z forum oraz jak najwięcej postów. 1. Jak nie robią placków, tak 2. Papugi 3. Lubie, lubie 4. Umm... Nope Oraz cieszę się, że jest tu ktoś z Gliwic, czy tam z okolic PS: Dzięki za piwoSzjet, napisało mi 2 razy, durny tablet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 Witam cię serdecznie w naszym stadzie~ Zadam ci kilka standardowych pytanek. Może uda mi się nie powtórzyć jakiegoś. 1. Lubisz sowy? 2. Ulubiony kucyk z tła? 3. Ulubiony sezon? 4. Nie palisz, nie pijesz i nie ćpiesz, prawda? 5. Czytujesz książki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheEpicLukas Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 Witam cię serdecznie w naszym stadzie~ Zadam ci kilka standardowych pytanek. Może uda mi się nie powtórzyć jakiegoś. 1. Lubisz sowy? 2. Ulubiony kucyk z tła? 3. Ulubiony sezon? 4. Nie palisz, nie pijesz i nie ćpiesz, prawda? 5. Czytujesz książki? 1. Lubie 2 Derpy 3. Sezon 4 i 2 4. Ani mi się śni 5. Czasami, albo jak musze, albo jak coś interesującego znajde Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 5. Czasami, albo jak musze, albo jak coś interesującego znajde A jaki gatunek literacki najbardziej cię interesuje? I czy czytujesz może fanficki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheEpicLukas Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 A jaki gatunek literacki najbardziej cię interesuje? I czy czytujesz może fanficki? Jak chodzi o ksiunżki to lubię praktycznie każd gatunek. Co do fanfików to nie zabardzo, jednak przeczytałem wspaniałe MyLitlleDashie. Dobra rzecz jest taka, że bardzo bym napisał kilka;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 8, 2014 Share Napisano Październik 8, 2014 W takim razie napisz~ Wzięłam się za Past Sins i nabrałam ochoty do czytania fanficków także możliwe, że przeczytałabym twój c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheEpicLukas Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 W takim razie napisz~ Wzięłam się za Past Sins i nabrałam ochoty do czytania fanficków także możliwe, że przeczytałabym twój c: No dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się