Paplok Napisano Wrzesień 15, 2015 Share Napisano Wrzesień 15, 2015 Będzie mi dane miziać te łapki :3 Świetny chwat z tego Spyro ^^ Ze Sparxa oczywiście też Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 (edytowany) Ktoś kojarzy postać albo grę? ^^ Art narysowany dla streamera, z którym niedługo w sumie muszę się żegnać, bo już nie będę mogła siedzieć o 5 kiedy on strimuje ;_; Edytowano Wrzesień 21, 2015 przez PervKapitan 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Ej, ej, lubię to motzno. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 (edytowany) Nadal bardzo chętnie bym go przytuliła ;___; Jak Silver Jimbo w mojej sygnie ~ Edytowano Wrzesień 22, 2015 przez Uszatka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 A on nadal by Cię zarżnął tym nożem ;_; Też masz taki wielki brzuch jak Silver? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Też masz taki wielki brzuch jak Silver? Nie, ale mam duże cycki. Na jedno wyjdzie A co do Eliego...może mu podmienię nóż na plastikowy gdy nie będzie patrzył ;__; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Nie, ale mam duże cycki. Na jedno wyjdzie A co do Eliego...może mu podmienię nóż na plastikowy gdy nie będzie patrzył ;__;Ma jeszcze pięści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 Ma jeszcze pięści Obronią mnie cycki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 (edytowany) Weeeee~ Edytowano Październik 16, 2015 przez PervKapitan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 Powtórzę raz jeszcze: tuliłabym~ Więcej szczegółów nie zdradzę ze względu na regulamin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Październik 16, 2015 Share Napisano Październik 16, 2015 Nyaaa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 27, 2015 Share Napisano Październik 27, 2015 (edytowany) Niezbyt wyszło jak chciałam, ale wstawiam, bo narysowałam Ale trenuję dalej. Edytowano Październik 27, 2015 przez PervKapitan 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 (edytowany) Rysowałam parę nowych artów, lecz wstawię tylko dwa tutaj: Spoiler Tutaj jestem świadoma, że kobry, które mi niezbyt wyszły dość zniszczyły całokształt Spoiler Tak, ten kciuk jest po złej stronie ale autorka jest zbyt leniwa, by to zmienić Edytowano Marzec 15, 2016 przez PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Listopad 9, 2016 Share Napisano Listopad 9, 2016 Sorrow z MGS, Gaster z UT. Genji z OW. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 5, 2020 Share Napisano Wrzesień 5, 2020 Ok... Oficjalnie odświeżam ten temat (którego szukanie mi trochę zajęło przez to, że to inne konto założyło ). Jako, że teraz mam możliwość rysowania tabletem to stwierdziłam, że to świetna okazja wrócić do rysowania po tylu latach. Niestety zawsze unikałam kolorowania na kartce jak ognia i teraz mam straszne braki w znalezieniu swojego stylu kolorowania, ale będę ćwiczyła powoli. Na pierwszy ogień oczywiście poszedł mój OCek, który w mojej głowie już dawno kolejnej transformacji dokonał (otrzymywał ich dość sporo, przez to że powstał jeszcze kiedy dojrzewałam i wiele upodobań mi się zmieniało dość gwałtownie, dalej mi się upodobania co chwila zmieniają, ale myślę że już nieco wolniej i mam nadzieję że już nie będzie żadnych zmian większych). 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 5, 2020 Share Napisano Wrzesień 5, 2020 No, no, wracamy do obserwowania. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 5, 2020 Share Napisano Wrzesień 5, 2020 Dość to ciekawe... ale i dziwne. Przypomina thieflinga z D&D 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 5, 2020 Share Napisano Wrzesień 5, 2020 14 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Dość to ciekawe... ale i dziwne. Przypomina thieflinga z D&D W sumie jak tak patrzę na tego thieflinga to coś w tym jest. Szczególnie, że ogon (właściwie dwa) też ma, ale na arcie nie było jak pokazać ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 5, 2020 Share Napisano Wrzesień 5, 2020 Na tym nie, ale może na jakimś innym. Chętnie zobaczę rysunek Twojej ocki przedstawiający go w pełnej okazałości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudkeł Napisano Wrzesień 5, 2020 Share Napisano Wrzesień 5, 2020 Me either. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 5, 2020 Share Napisano Wrzesień 5, 2020 Ale jedno nie daje mi spokoju... co on ma na nosie i dlaczego jest to... zgaduje, ale stawiam, że mam rację... kłębek sierści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 5, 2020 Share Napisano Wrzesień 5, 2020 Jak wymyślę coś ciekawego to narysuję i od góry do dołu ^^ 6 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Ale jedno nie daje mi spokoju... co on ma na nosie i dlaczego jest to... zgaduje, ale stawiam, że mam rację... kłębek sierści. Nie mylisz się - Kapitan został przeklęty rytuałem w chimerę - potwora, dlatego też tak dziwnie wygląda. Oprócz antropomorficznej formy posiada postać bestii, jednak nad nią nie panuje. Bardzo chciałabym narysować i postać bestii, ale nie wiem czy mi wyjdzie, bo jednak więcej humanoidów rysuję 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 5, 2020 Share Napisano Wrzesień 5, 2020 Próba nie strzelba i najwyżej nie wypali... nikt tutaj Cię nie zje za to, a zwłaszcza po tym poście wyżej. Polecam spróbować, a nawet jak nie wyjdzie, to przynajmniej zobaczysz, jak Ci idzie... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudkeł Napisano Wrzesień 5, 2020 Share Napisano Wrzesień 5, 2020 @PervKapitan Błagam, zrób to. Robisz naprawdę fajne prace i trzymam za ciebie kciuki. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się