Jump to content

Bazgroły PervKapitan

Guest PervKapitan
 Share

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Rysowałam parę nowych artów, lecz wstawię tylko dwa tutaj:

Spoiler

george_the_king_by_pervkapitan-d9h50no.j

Tutaj jestem świadoma, że kobry, które mi niezbyt wyszły dość zniszczyły całokształt :v

Spoiler

the_joy_and_the_sorrow_by_pervkapitan-d9

Tak, ten kciuk jest po złej stronie :kappa: ale autorka jest zbyt leniwa, by to zmienić :derp2: 

Edited by PervKapitan

• 7 months later...
  • 3 years later...

Ok... Oficjalnie odświeżam ten temat (którego szukanie mi trochę zajęło przez to, że to inne konto założyło :rainderp: ). Jako, że teraz mam możliwość rysowania tabletem to stwierdziłam, że to świetna okazja wrócić do rysowania po tylu latach. Niestety zawsze unikałam kolorowania na kartce jak ognia i teraz mam straszne braki w znalezieniu swojego stylu kolorowania, ale będę ćwiczyła powoli. 
Na pierwszy ogień oczywiście poszedł mój OCek, który w mojej głowie już dawno kolejnej transformacji dokonał (otrzymywał ich dość sporo, przez to że powstał jeszcze kiedy dojrzewałam i wiele upodobań mi się zmieniało dość gwałtownie, dalej mi się upodobania co chwila zmieniają, ale myślę że już nieco wolniej i mam nadzieję że już nie będzie żadnych zmian większych).

de4kaxm-94b3fcfa-51c2-496a-8ec0-76547dde
  • Upvote 2
  • Like 1

Jak wymyślę coś ciekawego to narysuję i od góry do dołu ^^

6 minut temu, Starlight Sparkle napisał:

Ale jedno nie daje mi spokoju... co on ma na nosie i dlaczego jest to... zgaduje, ale stawiam, że mam rację... kłębek sierści.:rd5:

Nie mylisz się - Kapitan został przeklęty rytuałem w chimerę - potwora, dlatego też tak dziwnie wygląda. Oprócz antropomorficznej formy posiada postać bestii, jednak nad nią nie panuje. Bardzo chciałabym narysować i postać bestii, ale nie wiem czy mi wyjdzie, bo jednak więcej humanoidów rysuję :D

• Upvote 2