Bezik Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 JohNc0ToN, jego celem jest pewnie przejąć kontrolę nad kyuubim, ale takie rzeczy co tam piszesz, to w spoilery dawaj ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 12, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2012 Poprawną odpowiedzią jest to, że Sasuke stał się potężniejszy od Orochimaru, a to ozancza, że ten stał się bezużyteczny. Sasuke nie obawiał się, że Orochimaru może odebrać mu ciało. Zależało mu tylko na zemście. A teraz pytanie. Dlaczego Itachi dołączył do Akatsuki? I pytanie nieobowiązkowe i nie na punkty, będę takie częściej zadawał. Jakbyście mieli wybierać jakie wybralibyście natury chakry? Ja osobiście błyskawice i wiatr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Ponieważ chciał mieć na oku, tak niebezpieczną i potężną organizację przestępczą. I żeby uwiarygodnić swoją pogmatwaną bajkę dla Sasuke. Co do Chakry - Ja brałbym Ogień, Wiatr i Ziemię czyli w połączeniu Jinton. Jeden strzał i przeciwnik wyparowuje. Hehehe.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 12, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2012 Fajne połączenie, ale odpowiedź błędna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Trochę strzelę, ale wydaje mi się, że między innymi dlatego, aby trzymać na nich oko, by nie atakowali Konohy - no i by nie skrzywdzili Sasuke ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 12, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2012 Niezły strzał. Właśnie dlatego do nich dołączył. Dokładniej zawarł z Tobim umowę,że jeżeli do nich dołączy to nie zaatakują Konohy, a jego brat będzie bezpieczny. Nie chce mi się nic wymyślać więc dam pierwsze z brzegu. Ile serc miał Kakuzu i co reprezentowało każde z nich, jak moc była w nich zawarta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Jest bodajże pięć elementów - ogień, woda, elektryczność, ziemia, wiatr - a Kakuzu miał serce użytkownika każdego elementu + jedno, więc 6 edit: Trochę chaotycznie napisałem jeżeli w ogóle mam rację (bo oglądałem Naruto dość dawno) to Kakuzu miał 6 serc. Pięć z nich należało do osób używających każdego z pięciu elementów, i na dodatek miał on w zanadrzu jeszcze jedno serce - swoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 12, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2012 Po części tak po części nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohNc0ToN Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 trudne pytanie co oznacza naruto po japonsku ? tylko bez google !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Z tego co pamiętam to naruto znaczy nadzieja, no ale Blackhawk tutaj zadaje pytania.. A z tymi sercami Kakuzu, to nie pamiętam. @EDIT Teraz to ja po prostu nie wiem dlaczego, ale tak jakoś mi się kojarzyło naruto z nadzieją Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Naruto Oznacza ''wir wodny''. Kakuzu miał 5 serc, zabranych starszyźnie swojej wioski. Każde miało inną naturę charky. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 13, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2012 Odpowiedź Ares'a jest poprawna. Dobra a teraz pytanie. Ponieważ już sam się zmieniłem w Itachiego połączonego z kucykiem. To zadam pytanie kompletnie nie związane z akatsuki. Jakich uczniów miał Minato Namikaze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Minato uczył Orochimaru, Jiraiyę i Tsunade. @EDIT Ale ja czasem glupoty pieprze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 13, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2012 nie ich uczył trzeci Hokage Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 To byli Kakashi, Obito i Rin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 14, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2012 I to jest poprawna odpowiedź. Następne pytanie o de mnie to, dlaczego Itachi dostał rozkaz zabicia swego klanu? I pytanie nie związane z quizem. Jak uważacie kto w "naruto" posiada najtragiczniejszą historie. Według mnie jak już wspominałem Itachi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 Dostał rozkaz od starszyzny, z powodu tego iż klan Uchicha chciał odbudować swoją pozycję w wiosce, i przejąć nad nią władzę. Niechcąc dopuścić do wojny domowej, Itaś z bólem wysiekł całą familię. Najtragiczniejsza historia ? Hmm... chyba Naruciak miał najgorzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 14, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2012 Dobrze. Kolejne pytanie. Między jakimi ludźmi Yukimaru znalazł swój dom? To pytanie o ulubioną tragiczną historię jest nadal aktualne. A ponadto chciałbym wiedzieć jak sądzicie ile prawdy jest w tym że Obito i Tobi to jedna osoba. Bo ja uważam że jest to bezsensowna teoria, poparta jedynie tym, że Obito miał jedno oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 14, 2012 Share Napisano Lipiec 14, 2012 To niemożliwe żeby Obito i Tobi byli jedną osobą, po prostu wiek się nie zgadza. Obito jest rówieśnikiem Kakashiego, a w momencie w którym Tobi zaatakował konohę żeby przejąć lisa, to Kakashi razem z Obito byli dziećmi, a Tobi wtedy wyglądał na dorosłego. Najtragiczniejsza historia, to chyba będzie faktycznie Itachi. Wymordować cały swój klan.. A co do pytania.. To znowu nie pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 14, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2012 Dostał ultimatum wioska, albo klan. Potem był traktowany jako morderca i ścigany gdzie by się nie udał. Ale przez ten cały czas ochraniał brata. Był nieuleczalnie chory, ale podtrzymywał się na lekach by jego brat mógł stać się silniejszy. Jednocześnie cały czas ochraniał wioskę. A skończył jak skończył zabity przez tego kogo najbardziej kochał. Bez niego akatsuki robiło co chciało z wioską i Sasuke. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Dobra, jedyne co z tym Yukimaru kojarzę, to to że łaził z Guren, może o nią chodzi? Użytkowniczka kryształu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 15, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2012 Jeżeli strzelałeś, to muszę przyznać, że masz cela. Odpowiedź poprawna. Jaki fakt zataił Tobi opowiadając Sasuke historie o Itachim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 To że Itachi nie wybił klanu sam, tylko mu pomagał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 15, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2012 Nie, tego akurat nie zataił. Chodzi o coś co się zdarzyło wcześniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Lipiec 17, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2012 Dobra zadam też drugie pytanie. Oba są aktualne. Na czym polega Karasu Bunshin no Jutsu (technika Itachiego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts