Shine Star Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 (edytowany) Nie spotkałam się jeszcze z takim pytaniem, a więc: Co sądzicie o Adagio? Jakie są wasze odczucia? Piszcie! Edytowano Listopad 1, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 (edytowany) Adagio jest fajną postacią, ale najbardziej mi przypadła do gustu Aria Blaze. Link do materiału o Adagio: http://pl.equestriagirls.wikia.com/wiki/Adagio_Dazzle Edytowano Listopad 1, 2014 przez RexCrusader Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Listopad 1, 2014 Share Napisano Listopad 1, 2014 Wygląda jakby uciekła z bardzo słabego cyrku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteWarrior Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Sonata Dusk i tak wygrała cały film 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Dizajn taki sobie (włosy mnie przerażają z perspektywy cosplayera...), ale ładnie śpiewała, więc u mnie ma plusik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Listopad 2, 2014 Share Napisano Listopad 2, 2014 Charakterek ma tylko niezbyt miły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Charakterek ma tylko niezbyt miły. Ciężko, żeby antagonistka była miła. Ale cóż, niektórym jednak bardziej "do twarzy" po jasnej stronie mocy, jak Sunset. Ale jakoś Adagio w roli dobrej uczennicy nie widzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Fajnie, że zła, ale wciąż nie poczułem żadnej sympatii, mimo, że zazwyczaj lubię czarne charaktery. Trudno mi stwierdzić dlaczego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ms.Swag Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Adagio jest jedną z moich ulubionych postaci , podoba mi się w niej praktycznie wszystko , a to dziwne bo nigdy nie lubiłam antagonistów . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Ta antagonistka i jej "psiapsióły" niesamowicie mnie irytowały. Taka ekipa przewaliła się w 5498594854985949 "komediach" dla nastolatków. Jaś kocha Małgosię, wszystko jest OK, ale pojawiają się ONE - takie które wymyślają debilną intrygę, rozbijającą związek Jaś & Małgosia. Na koniec wszystko się wyjaśnia, a one same, rzecz jasna zostają upokorzone i wyśmiane. Jakieś podobieństwa do Rainbow Rocks? Tylko wątku miłosnego brakuje, bo rozchodziło się o muzykę. Oby w "ewentualnej" (czytaj - pewnej) kontynuacji nie pojawiły się ponownie. Wolę już wątek miłosny, czyli Flashlight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 26, 2015 Share Napisano Luty 26, 2015 Adagio jest spoko.Podoba mi się jej styl ubierania się,ale włosy wyglądają jakby suszyła je trąbą powietrzną. (Bez obrazy dla fanów Adagio ^^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 Uwielbiam Adagio, bardziej z powodu jej wyglądu, choć charakterek też niczego sobie Te jej podłe minki są naprawdę urocze :) Spoiler http://vignette2.wikia.nocookie.net/equestria-girls-rainbow-rocks/images/7/76/Rainbow_Rocks_-_Z%C5%82owieszczy_u%C5%9Bmiech_Adagio.png/revision/latest?cb=20141026115158&path-prefix=pl Czy tylko ja nie mogę się nadziwić, że w polskiej wersji ma taki sam głos, co Dora? (tak, dokładnie ta z "Dora poznaje świat"). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Napisano Październik 28, 2017 Share Napisano Październik 28, 2017 Ja tam też ją lubię. Ten taki zły charakterek, lubię takie dziewczyny i ta postać przypadła mi do gustu za jej całokształt. No i za śpiew ogromny plus. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się