Mephisto The Undying Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Jonathan popatrzał na dziewczynę. - Przytulisz mnie? -zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Lorence uśmiechnęła się. - No pewnie że tak. Ciebie mogę tulić zawsze, o każdej porze. - powiedziała i przytuliła Jonathana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Jonathan przytulił dziewczynę. - Kocham cię... - wyszeptał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 - Ja ciebie też... Z całego serca... - powiedziała przytulając go mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Jonathan już się nie odezwał ale wciąż przytulał dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Lorence łzy polały się po policzkach. Odsunęła się na chwilę od Jonathana i zawiązała mu ostatni bandaż. - Too ja może zrobię obiad. - powiedziała przecierając oczy. Wstała i poszła do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 - Pomóc ci? - zapytał Jonathan wstając i idąc za dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 - Nie nie, nie trzeba kochanie. - powiedziała Lorence wyciągając poszczególne rzeczy z lodówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 - No dobrze. - powiedział Jonathan i usiadł na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Po dłuższej chwili Lorence wsadziła do piekarnika Pizzę i poszła do salonu. Usiadła na kanapie obok Jonathana i chwyciła go za rękę. - Cieszę się że tu jesteś. Nie wiem co by się ze mną stało gdybym cię nie poznała... - powiedziała. Gdy wagonik po jakimś czasie stanął Emily wysiadła z niego cała uśmiechnięta, wesoła i rozhahana na wszystkie strony jeszcze bardziej niż wcześniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Jonathan dotknął policzka Lorence. - Też się cieszę. - powiedział i pocałował ją. Law wyszedł za Emily. - To gdzie teraz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Lorence odwzajemniła pocałunek. - Kocham cię. - powiedziała po chwili. - Teraz ty wybierz! - zarządziła Emily z szerokim uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 (edytowany) Jonathan złapał Lorence w pasie. - Ja ciebie też. - powiedział. - To chodź. - załapał dłoń Emily i pociągnął ją w stronę gokartów. Edytowano Luty 21, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Bez ciebie nie dałabym sobie rady... - powiedziała Lorence i przytuliła się do Jonathana. Emily zaśmiała się i poszła za Law'em. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 - Ja bez też. - powiedział Jonathan. Law stanął, przed wejściem do samochodzików. - idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 (edytowany) Lorence uśmiechnęła się i wstała. Wyciągnęła pizzę z piekarnika i nakryła do stołu. - Obiad na stole. - powiedziała kładąc dzbanek soku na stole. Emily przytaknęła i poczochrała Law'owi włosy. Edytowano Luty 21, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Jonathan podszedł do stołu i usiadł. - Więc, smacznego. - uśmiechnął się do Lorence. Law uśmiechnął się. Podszedł do osoby sprawdzającej karnety i już po chwili mogli wejść spokojnie na samochodziki. - No to wybieraj Emily. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Smacznego. - powiedziała Lorence z uśmiechem. Nagle do pokoju wpadł biały lis. - No proszę a kogo my tu mamy. - zaśmiała się. Lis przemienił się w człowieka. - Ooo widzę że Jonathan jednak zmartwychwstał. - zaśmiał się Break siadając przy stole. - Pamiętasz mnie jeszcze? Emily wsiadła do pierwszego lepszego samochodziku i uśmiechnęła się. Dawno się tak dobrze nie bawiła i zdążyła zapomnieć już jakie to uczucie bawić się jak dziecko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Break, prawda? - zapytał Jonathan. - Mało pamiętam, ale wiem że jesteś chowańcem Lorence Law wskoczył do jakiegoś samochodziku. - Spokojnie raczej jeździsz? - zapytał. ((Tu chodzi o te samochodziki do zderzania się )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Dobrze że wróciłeś. Panienka Lorence przeżyła nie małe załamanie nerwowe podczas tego gdy byłeś martwy... - powiedział Break. - Hahahah nie~ - zaśmiała się Emily patrząc na Law'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Wiem... - powiedział Jonathan. - Teraz już będę uważać by nie umrzeć znowu... - dodał cicho. - To świetnie. - zaśmiał się Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Tym lepiej. - powiedział beztrosko. Wziął kawałek pizzy i wstał. - Życzę państwu smacznego. - powiedział, skłonił się i zniknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 Jonathan spojrzał na Lorence. Wziął kawałek pizzy. - Ciekawe co się stało z moim chowańcem... - powiedział po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Właśnie ciekawe gdzie się podziewa Blair. Musiało być jej strasznie przykro gdy umarłeś... - mruknęła Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 22, 2015 Share Napisano Luty 22, 2015 - Cóż, może dalej jest w Szwecji. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts