Szeregowa WW Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) Lorence uśmiechnęła się jakoś... Inaczej i spojrzała na Jonathana. - Też się cieszę... Kochanie... - powiedziała. Emily uśmiechnęła się i położyła się na łóżku. - Tak bardzo chce mi się jeszcze spać... - mruknęła uśmiechając się pod nosem. Edytowano Luty 3, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 [Zaczyna się. ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Wciąż chcesz mnie zabić? - zapytał Jonathan. - To się prześpij. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 [właśnie o tym mówiłem....] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 [ Heheheh ] - A jak myślisz? Teraz Lorence jest zajęta tobą i nie pilnowała mnie teraz tak bardzo. - zaśmiała się i zaczęła grzebać w jednej z szuflad. - Jednak jest też taka opcja: właśnie teraz Lorence zrobi wszystko żeby mnie przed tym wszystkim powstrzymać, tylko dla twojego dobra. Dlatego nie mam zbyt wiele czasu.. Emily podniosła się na chwilę. - Właściwie to mogę ale tylko na chwilę... Ale jest jedno ale. - powiedziała i popchnęła Law'a na łóżko. - Masz się położyć razem ze mną. - zaśmiała się i pocałowała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Wiesz. To nie jest tak że byłem martwy przez dość długi czas i teraz zabicie mnie nie jest tak banalne jak wbicie mi noża w serce. - powiedział spokojnie Jonathan. - Ależ oczywiście że się położę. - powiedział gdy odsunęli od siebie głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) - Właściwie to nie chodzi mi o to żeby cię zabić. Po prostu dawno nie miałam okazji się zabawić. - powiedziała Lorence uśmiechając się szaleńczo. Edytowano Luty 3, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - I co niby takiego zrobisz? Potniesz mnie? Po walce z Rinem nie miałem ran a on jest o wiele silniejszy od każdego z nas. - powiedział Jonathan i usiadł na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Ale ja to robię tylko dla zabawy~ Chcę się tylko z tobą pobawić. W każdym razie... Co w tym najlepsze jeśli coś ci zrobię to ty nic nie będziesz mógł zrobić mi. - zaśmiała się. I obróciła się do Jonathana. Emily położyła się obok Law'a i przytuliła się do niego. - To proszę obudź mnie za chwilę. - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Obudzę. - uśmiechnął się Law. Jonathan westchnął. - No to się rusz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 (edytowany) Emily zamknęła oczy i zasnęła. - No tak. Czas, czas... Nie ma czasu. - powiedziała. Podeszła do niego i usiadła mu na kolanach. - Jesteś naprawdę... Dziwny. Wróciłeś do kogoś takiego jak Lorence... - zaśmiała się i wyciągnęła nóż zza pleców. Edytowano Luty 3, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Miłość moja droga, miłość. - powiedział Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Nie wiem jak ta cała wasza "miłość" wygląda.. - mruknęła przewracając oczami i wbiła mu nóż w plecy. - Nigdy nie doznałam miłości więc nie wiem z czym to się wiąże i chyba nie chcę wiedzieć. - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Żałuj. - powiedział patrząc jej w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Niby co ta wasza miłość daje. To jest nic. Ani trochę... to nie jest nic nie warte... - mruknęła, wyciągnęła nóż z jego pleców i przejechała mu nim po całej długości klatki piersiowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Daje powód by żyć. Daje szczęście, daje uczucie że kogoś interesujesz. Że ktoś o tobie myśli. Daje wiele... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Mimo wszystko to i tak nie jest potrzebne. - powiedziała oschle. - A przynajmniej nie mi. - mruknęła i chwyciła go za gardło i ścisnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Każdy tego potrzebuje... zrozumiesz to kiedyś... - powiedział ledwo i przytulił ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Lorence przez chwilę milczała i zwolniła uścisk. Jakby coś ją tknęło. - Nigdy tego nie zrozumiem... Nigdy nikt mnie nie pokocha, ja nikogo też nie. Więc to nic nie zmieni. - powiedziała po chwili i ścisnęła jego gardło mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Przecież... jesteś... Lorence. - powiedział z trudem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Nie jestem... Jestem kimś zupełnie innym... - powiedziała oschle. - Twojej Lorence teraz tu nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Jesteś... jej częścią... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Pff... Może i tak, ale to nic nie zmienia. - powiedziała i ścisnęła jego gardło jeszcze mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Zmienia... - powiedział jeszcze słabiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 - Może dla ciebie... - powiedziała. - A teraz zdychaj... - warknęła, ścisnęła jego gardło z całych sił i wbiła mu nóż w serce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts