Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Nie... Nawet nic nie mówiłam... - powiedziała Lorence i wstała. Spuściła głowę, a grzywka zakrywała jej oczy. - Cieszę się że cię mam~ - powiedziała z uśmiechem Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Przez chwilę mówiłaś jako ta druga Lorence. - powiedział Jonathan. Law uśmiechnął się. - Ja ciesze się że mam ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (( Eee nie prawda, weź przeczytaj dokładnie D: )) - Nie prawda... - mruknęła tylko pod nosem. - Jesteś najwspanialszym chłopakiem na świecie. - powiedziała Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 ((Jak zmieniają się osoby to dla Jonathana zmieniają się głosy, on był trupem i dla niego wygląda to inaczej ._. )) - W porządku. - wstał i przytulił dziewczynę. - A ty najwspanialszą dziewczyną. - powiedział Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Lorence spuściła wzrok. Łatwo ci mówić... - pomyślała tylko uśmiechając się pod nosem. (( Dat XD )) - Tak... Jasne... - mruknęła Lorence nie ruszając się z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 ((och, sorry. Chory jestem ._.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (( no wim no oke xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 ((Możemy uznać że tego nie było plox? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (( Oke~ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 ((Dzięki łaskawco. Przez gorączkę mózg mi się lasuje czasem ._. To od tego momentu co Lorence go opatruje? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (( Yup~ )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 ((Okey)) Jonathan leżał dając się opatrywać. - Bardzo źle te rany wyglądają? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) Lorence tylko kiwnęła głową, nie chciała nic mówić o tym bo dręczyło ją poczucie winy. Emily i Law w końcu doszli na miejsce. - Jeeej~ Wesołe miasteczko~ Jeeeej~ - zaśmiała się. Edytowano Luty 5, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 - Chodź kupie bilety. - powiedział Law i podszedł z dziewczyną do kasy. Kupił dwa bilety wstępu na wszystko na 24 atrakcje. Zapłacił i wszedł z nią do środka. ((W sensie mogą wejść oboje na 24 rzeczy)) - Lorence. Nie przejmuj się. - poprosił Jonathan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - To nie jest takie proste kochanie... - powiedziała Lorence. - No to gdzie idziemy najpierw? - zapytała Emily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 - Ale spróbuj. - powiedział Jonathan. - Ty wybieraj. W końcu kochasz wesołe miasteczka. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 - Żeby to było takie proste... - mruknęła Lorence. Emily rozejrzała się dookoła. - Chodźmy tam! - powiedziała wskazując na rollercoaster. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 - Lorence... - powiedział cicho Jonathan. - Okej, mi pasuje. - powiedział Law z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Emily chwyciła Law'a za rękę i pociągnęła go w stronę rollercoaster'a. Lorence pogłaskała Jonathana po policzku i uśmiechnęła się do niego ciepło. Postanowiła nic nie odpowiadać. Cała sytuacja zaczęła ją powoli przytłaczać, to wszystko mieszało jej w głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 - Chcę tylko powiedzieć że cię kocham. - powiedział do Lorence. - Dobry wybór, rollercoster przed jedzeniem. - zażartował Law. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 - Ja ciebie też kochanie... - powiedziała uśmiechając się lekko i zachwyciła go za rękę. - I jeszcze raz przepraszam... - Tak, tak~ - powiedziała Emily wsiadając do wagonika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 - Już okej. - powiedział Jonathan. Law usiiadł obok Emily, zamknęli drzwiczki i po chwili wagonik ruszył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 - Miałeś właściwie trochę racji z tym że ona jest częścią mnie. Czasami niestety przechodzą na mnie jej cechy... - mruknęła Lorence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Jonathan podniósł się do siadu. - Wiem, ale nie przeszkadza mi to. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 10, 2015 Share Napisano Luty 10, 2015 Lorence tylko przytaknęła i nie odezwała się już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts