BrokenRC Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Moja? 80% (bez korekty) Brawo, nikt mnie nie pobije: 5% tego co chce napisać napisałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Odważne pytanie z mojej strony - a można w ogóle nie umieszczać kucy w swoich wierszydłach? Czasami kucyki tam po prostu nie pasują... w regulaminie nic takiego nie ma, więc nastrajam się na odpowiedź pozytywną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 13, 2014 Share Napisano Grudzień 13, 2014 Odważne pytanie z mojej strony - a można w ogóle nie umieszczać kucy w swoich wierszydłach? Czasami kucyki tam po prostu nie pasują... w regulaminie nic takiego nie ma, więc nastrajam się na odpowiedź pozytywną.Na to pytanie odpowie ci tylko Avatarka (?), ale może gdybyś gdzieś tam wcisnął coś, o śnie o pięknej krainie bla bla bla... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 13, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2014 Odważne pytanie z mojej strony - a można w ogóle nie umieszczać kucy w swoich wierszydłach? Czasami kucyki tam po prostu nie pasują... w regulaminie nic takiego nie ma, więc nastrajam się na odpowiedź pozytywną. Przykro mi, ale to forum o kolorowych salcesonach kucykach. To mówi samo za siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Omatkomatko czas uciekaaaaaaa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 Zgadza się... A ja wciąż nie mam żadnej pracy z sekcji rysunkowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Ja swoją mam gotową już pewnie ponad tydzień. Zaraz wyśle A z sekcji wierszy raczej nic ode mnie nie będzie. Trudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Jeszcze tylko dwa pytanka mam co do wierszy. 1. Czy może to być wiersz na podstawie np. piosenki? 2. Muszę go pisać w google docs czy mogę wysłać jako zwyczajna wiadomość na pw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 18, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2014 Jeszcze tylko dwa pytanka mam co do wierszy. 1. Czy może to być wiersz na podstawie np. piosenki? 2. Muszę go pisać w google docs czy mogę wysłać jako zwyczajna wiadomość na pw? 1. Jeśli nie naruszy w żaden sposób praw autorskich. 2. Jak tylko chcesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 18, 2014 Share Napisano Grudzień 18, 2014 Omatkomatko czas uciekaaaaaaa... Nic nie mów... kończę opowiadanie, ale to zły omen. Pewnie pojawi się syndrom: "zbyt szybkiego zakończenia". Trudno. To tylko zabawa, a ostatnio miałem "trochę" obowiązków na głowie. Swoją drogą, nie wiem czy mój tekst nie wywoła efektu: "o so tu chośi?" Ale nie mnie oceniać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 19, 2014 Share Napisano Grudzień 19, 2014 (edytowany) Plik leci na google drive! (dodano: matko, co oni z nim zrobili... dwie minuty zmarnowałem, zanim ogarnąłem jak wrócić do starego widoku) EDIT. Mam nadzieję, że zdążyłem. Jeśli nie to może ta minuta-dwie nie będzie oznaczać dyskwalifikacji? EDIT 2. Ale walnąłem babola (pozostałości starych zdań i inne) ale ten, to mistrzostwo. Pegaz w pewnym momencie, stał się jednorożcem... niech cię presjo czasu Edytowano Grudzień 20, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Dają Wam czas do 23:00. Mam nadzieję, że znajdą się jeszcze osoby, które się zgłoszą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 Cóż... obawiam się, że nie uda mi się skończyć artu do 23. ( kuzynostwo przyjechało i trochę nie wypada ) Czy będę mogła ewentualnie wysłać sam lineart? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Grudzień 20, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2014 Cóż... obawiam się, że nie uda mi się skończyć artu do 23. ( kuzynostwo przyjechało i trochę nie wypada ) Czy będę mogła ewentualnie wysłać sam lineart? Owszem, będziesz mogła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 20, 2014 Share Napisano Grudzień 20, 2014 @Triste Cordis Jak zmienić na stary wygląd? Kliknij na te "kwadraciki" - wyskoczy okienko (gmail, youtube... ) - wybierz "dysk". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 No... to kiedy wyniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Pewnie po gwiazdce, przecież organizatorzy też muszą się przygotować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 (edytowany) Spokojnie, (prawie) są święta, trzeba spojrzeć karpiu (karpiowi?)... w oczy, nakryć do stołu, ugotować kapustę z grzybami czy co kto tam robi na "ten wieczór"... Innymi słowy - cierpliwości oraz: "Let it snow, let it snow, let it snow"... https://www.youtube.com/watch?v=gcp9RJXC4ME Edytowano Grudzień 23, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 Dzięki za szybką odpowiedź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) *werble* Kuce, ludzie i drzewa! Nadszedł czas, na który mniejszość z Was większość oczekiwała od tysięcy lat! OGŁOSZENIE WYNIKÓW! Jestem ogromnie zawiedziona, iż dużo osób nie wysłało nam swoich prac. Szczególnie z sekcji rysunkowej, która ma tylko dwa miejsca na podium. Sekcja rysunkowa: 1. Berette 2. Celly Jeżeli Berette wyrazi zgodę, to z jej pracy zostanie zrobiony nowy obrazek działowy! Oczywiście Celly również zostanie wynagrodzona. Sekcja fanficowa: 1. Arkane Whisper 2. Triste Cordis 3. Seluna 4. Discordia 5. Rex *Monster* Crusader Sekcja wierszy: 1. Dark Feather 2. Sajback Gray 3. Uszatka 4. Shine Star Gratulujemy! Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Cava Schreave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 Hohohohoho! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Drugie miejsce mimo takiej ilości błędów? Gratuluję wszystkim i każdemu z osobna. Byłem pewien, że przez tą wpadkę (pegaz na chwilę stał się jednorożcem ) wyląduję poza podium. Dziękuję serdecznie. [skromność off]Pięć nagród za pisanie i jedna za głupawy pomysł, za... umm... grafikę związaną z Cadance (patrz galeria). Pękam z dumy [skromność on] A tak na serio. Czy prace zostaną udostępnione? Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Feather Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Nie spodziewałem się, że białe wiersze zasłużą na laury. Jestem przeszczęśliwy! Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Dark Feather Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 (edytowany) Pierwsze miejsce? No, tego faktycznie się nie spodziewałem. Gratuluję wszystkim uczestnikom, ale miałem nadzieję na jakieś mini recenzje prac, czy coś w tym stylu... No dobrze, już milknę i cieszę się z miejsca na podium Ja osobiście, szacowny kolego Triste Cordis, zamieszczę zapewne w dziale opowiadań moją pracę. Jak zwykle zresztą... Edytowano Styczeń 4, 2015 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Styczeń 4, 2015 Share Napisano Styczeń 4, 2015 O proszę, udało mi się załapać na podium, yay~ Gratuluję wszystkim wygranych i w ogóle wzięcia udziału. Bo za to w sumie też gratulacje się należą~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts