Eter Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Niech sobie gadają ile chcą wszak jest wolność słowa... przy czym homusie niech płoną przywiązani do tęczy Czy OPM posiada własnego OC? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 (edytowany) Stety albo niestety tak. I to niejednego. Czy OPM napisała coś kiedyś? Edytowano Styczeń 5, 2015 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Tak. Czy OPM uważa że Pinkie jest dziwna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Tak', uważam ją za najdziwniejszą postać w serialu. Mam podejrzenia do jej schizofremii paranoidalnej, rozdwojenia osobowości, psychotropów oraz biseksualizmu. Czy OPM czyta jedną książkę tygodniowo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 6, 2015 Share Napisano Styczeń 6, 2015 Nie Czy OPM wie o tym że jestem prawdobodobnie jedynym Brony w moim mieście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Protektor Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Nie Czy OPM słucha teraz muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 19, 2015 Share Napisano Styczeń 19, 2015 Nie Czy OPM wie że jestem uzależniony od Gothica? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 (edytowany) Tak, przed chwilą się dowiedziałem, czytając coś napisał (twarda logika, kocham). Czy OPM trenuje coś i co to jest? Edytowano Styczeń 24, 2015 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Tak, jest to ćwiczenie skilla w CS:GO:D Czy OPM wie że phone guy oraz purple guy w FNaF to ta sama osoba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Nie Czy OPM napisała kiedyś fanfika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Nie, ale mam zamiar napisać. Czy OPM lubi Valve? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 Jakoś specjalnie to nie, ale, że nie lubię to nie powiem. Czy Osoba Pode Mną marnuje czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Tak, i to dosyć często Czy OPM choruje na nagły atak nudy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Tak, czasami. Czy OPM umie rysować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riddle Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 (edytowany) http://i.imgur.com/xIf3vsM.jpg Czy OPM grała w Tzar: Ciężar Korony? Edytowano Styczeń 28, 2015 przez KubaGR8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 28, 2015 Share Napisano Styczeń 28, 2015 Nie. Czy OPM kiedykolwiek obejrzała/przeczytała jakiś clop dłużej niż 5 sekund? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Nie Czy OPM wie co to jest Wodny Krąg? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Nie do końca Czy OPM lubi Xardasa? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Tak, i to bardzo xD Czy OPM lubi Wrzoda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Nie pamiętam go tak bardzo, więc powiem, że jestem do niego neutralnie nastawiony (Bo to chyba była postać z Gothica) Czy OPM Woli ogień czy wodę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Wode(i tak to była postać z Gothic'a( Czy OPM woli mnie czy mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Mnie xD Czy OPM Lubi Stacha Jones'a? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Ja jestem jego fanem;p Czy OPM woli Foxy'iego czy Freddy'iego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Foxy'ego Bo jest słitaśnym liszkiem *3* Czy OPM Chciałaby mieć Foxy'ego jako swojego zwierzaczka domowego, gdyby Foxy nie zabijał ludzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4Rajt Napisano Styczeń 29, 2015 Share Napisano Styczeń 29, 2015 Jako zwierzaka to nie bo to animatronik, bardziej jako figurke xD. Czy OPM woli Jarkendar czy Khronis? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się