Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Dobrze. - powiedział do Alysse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) Ból lekko zelżał i dziewczyna mogła usiąść. - Nie wytrzymam tego... - mruknęła sama do siebie. Zauważyła, że Dastan nadal klęczy na podłodze przy sofie. Uśmiechnęła się lekko. - Nic ci nie jest? Martwiłam się o ciebie. - przytuliła się do niego Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt uśmiechnął się lekko widząc że Alysse przytula Dastana mimo faktu że coś go tknęło. Nie miało to odzwierciedlenia w jego zachowaniu, po porostu miał takie poczucie że mu to nie pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Alysse usiadła z powrotem na sofie. Spojrzała na Curt'a. - Wszystko okey? - uśmiechnęła się, mimo że miała dziwne wyrzuty sumienia. - Dziwnie się czuję... - pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Pewnie. - powiedział do Alysse uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Alysse opuściła głowę. - Czemu mam wrażenie że coś jest nie tak? - pomyślała - To co robimy? - spytała cicho podwijając nogi pod brodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Jestem szczęśliwy, że nic ci nie jest.-powiedział uśmiechnął się szeroko oddając uścisk. -Jak bym dopadł wtedy tą furgonetkę.-warknął zaciskając pięści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt wstał. - Dastan. Pozwól na chwilę. - powiedział, złapał go za kołnierz i zaciągnął do kuchni gdzie zamknął drzwi. - Dobra, jest sprawa. - powiedział siadając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Słucham uważnie.-powiedział rozciągając się. Poprawił płaszcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Wyjaśnij mi czemu jej nie pilnowałeś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Ehh.. mam nadzieję że się nie pozabijają. - mruknęła widząc jak Curt ciągnie Dastana do kuchni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Właśnie przeglądałem jedną z teczek. Ona poszła do innego pomieszczenia czego nie zauważyłem. Gdy usłyszałem krzyk pobiegłem tam ale nikogo w pomieszczeniu nie było za to za oknem ktoś biegł i miał Alysse na rękach. Wyskoczyłem przez okno i zdążyłem tylko zapamiętać numery.-odpowiedział smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt nie odpowiedział. - W takim razie pamiętaj że nie możesz jej skrzywdzić. Wierz mi, dla własnego dobra, nie chcesz tego robić. - powiedział i wyszedł z kuchni. Wrócił na fotel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Alysse spojrzała na Curt'a. - O czym rozmawialiście? - spytała lekko zaniepokojona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - Nah, nic szczególnie ważnego. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 - To dobrze, bo już zaczęłam się martwić. - zachichotała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Dastan wszedł do pokoju i usiadł obok Alysse. - Wybacz, że byłem oschły. Przepraszam.-powiedział patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Dziewczyna spojrzała na Dastana. - Wiesz że było mi przykro? Mam wrażenie że robisz to na pokaz. - mruknęła smutno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Naprawdę bardzo przepraszam. Wiesz jak się bałem gdy cię porwali?- zapytał delikatnie biorąc ją za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Alysse zaskoczona gestem Dastana zabrała rękę. - Ja... w ciągu ostatnio czasu dużo przeszłam... - spojrzała na chłopaka. - Muszę ochłonąć... - powiedziała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) Ok. - odpowiedział i posmutniał. - Dziękuję Curt, że uratowałeś Alysse. Było mi miło cię odwiedzić. Żegnam.-powiedział. Lekko się skłonił i wyszedł do domu. Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt zdziwił się całą sytuacją ale nie odzywał się. Odprowadził Dastana do drzwi i zamknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Alysse położyła się na sofie i zaczęła płakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 Curt po chwili wrócił, podszedł do Alysse i uklęknął obok. - Co się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 8, 2014 Share Napisano Grudzień 8, 2014 (edytowany) Alysse podniosła wzrok. - Mam wrażenie że robię dobrze... - powiedziała łkając. - A-ale jednak coś mnie gryzie... - zamknęła oczy Edytowano Grudzień 8, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts