Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse zarumieniła się lekko. - Dziękuję. - spojrzała na niego. - Naprawdę, bardzo ci dziękuję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Proszę bardzo. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Dziewczyna oparła głowę o jego ramię. - Żeby wszystko było takie proste... - westchnęła cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Curt uśmiechnął się widząc że Alysse oparła głowę o jego ramie. To w sumie dobry znak. - Ta... - mruknął. - Ale zrobię wszystko co w mojej mocy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse uśmiechnęła się i zamknęła oczy. - Ciekawe co robi Dastan... - mówiąc to spoważniała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Pewnie leży w szpitalu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Możliwe. - podniosła głowę. - Brzuch mnie boli... - jęknęła cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Znowu? - zapytał. - Nie no, będzie trzeba iść do lekarza, coś mogli ci no wiesz... naruszyć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse podniosła się gwałtownie. - O nie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dlaczego nie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie, nie o to chodzi. - odpowiedziała. - Co jeśli...jestem..no wiesz, w ciąży? - spojrzała na chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Curt stanął jak wryty. - No fakt... - mruknął. - Możesz usunąć ciążę co prawda... - zaczął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Boże błagam tylko nie to... - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Curt przytulił Alysse. - Niezależnie od twojej decyzji pomogę ci. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie, nie mogę się na to zgodzić. Robisz dla mnie tak wiele... - spojrzała na Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Jesteś moją przyjaciółką. Dlaczego miałbym nie robić? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Ja... n-nie wiem.. głupio mi... - przytuliła się do niego i zamknęła oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Nie martw się. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 Alysse ziewnęła krótko. - Chyba idę spać, mam dosyć. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 6, 2014 Share Napisano Grudzień 6, 2014 - Dobrze. - powiedział i puścił Alysse. - Odprowadzę cię lepiej do łóżka. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse uśmiechnęła się krótko. Usiadła na łóżku i westchnęła. - Boję się... - mruknęła cicho i spojrzała na Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Dastan leżał w łóżku po operacji. Jego nienawiść do tych co porwali Alysse wzmogła się po rozmowie z Curt`em. Sprawdził płaszcz. W wewnętrznych kieszeniach były dwa pistolety. - Jak tylko wyzdrowieję zamorduję tych gości.-mruknął. (( Wygląd tych pistoletów.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Czego się boisz? - zapytał Alysse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Wszystkiego... - opuściła głowę. - Tego, że oni mogą mnie znaleźć, ciąży...tego bólu... - z chwili na chwilę mówiła coraz ciszej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt przytulił Alysse. - Nie bój się, pomoge ci z tym wszystkim. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts