Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - No? - powiedziała w poduszkę. - Zgaduję że twój brat? - spytała nie podnosząc głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ym... no tak... - mruknął. - Czemu się chowasz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse podniosła głowę. - Szczerze? Ja w koszuli twojej mamy, plama krwi na prześcieradle a my leżymy obok siebie. Nie wydaje ci się to trochę dziwne? - podniosła brew i z powrotem opadła twarzą na poduszkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - No niby tak ale... jak chcesz mogę iść. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Co? - spojrzała na niego zdziwiona. - Nie, nie o to chodzi. Zawstydziłam się tylko. Zresztą chyba nie tylko ja.- uśmiechnęła się lekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - No w sumie. - powiedział i uśmiechnął się lekko. - Urocza jesteś gdy się rumienisz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse zawstydziła się jeszcze bardziej. - Emm... dzięki? - spojrzała na niego. - Może pójdziesz do swojego brata i powiesz mu że to nieporozumienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - W sumie dobry pomysł. - powiedział wstając. Wyszedł z pokoju i zamknął drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse uśmiechnęła się i położyła się na łóżku. "Przecież ja mam chłopaka. Nie nie nie... spokojnie, nic się nie dzieje. On tylko mi pomaga." Myślała nie słysząc rozmowy Curt'a z bratem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Po jakiś 10 minutach Curt wrócił do pokoju. - Ok. Chyba pojął że to nie porozumienie. - powiedział. - Wolisz żebym siedział czy leżał obok ciebie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Obojętnie. - uśmiechnęła się. - Chyba znowu nie zasnę. Tyle się dzieje. - zaśmiała się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ok. - mruknął kładąc się tam gdzie wcześniej. - W porządku, chociaż i tak powinnaś odpocząć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Boję się zasnąć. - westchnęła - Za każdym razem ten sam koszmar. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Rozumiem... - powiedział. - Wiesz, do trzech razy sztuka, może spróbujesz jeszcze raz. Jakby co to jestem tu. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Może wreszcie mi się uda... - mruknęła. - Położyła się twarzą do Curt'a i zamknęła oczy. Po chwili spała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt uśmiechnął się pod nosem. Po chwili sam zamknął oczy jednak nie zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse miała inny sen, w którym spadała w przepaść. Zaczęła cicho jęczeć przez sen jednak się nie obudziła. ((Nie koszmar, po prostu denny zły sen :3)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt spojrzał na Alysse. - Chyba ma zły sen... - pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse niczego nieświadoma przysunęła się do Curt'a. Trochę się uspokoiła i oddech jej się unormował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt czując że Alysse się do niego przysunęła zarumienił się lekko i spojrzał w górę. W sumie to ucieszył się że się uspokoiła. Po chwili mimowolnie sam zasnął. Następnego ranka około szóstej rano obudził się. Otworzył oczy i spojrzał na Alysse, cieszył się że nie obudziła się w nocy przez koszmar który miała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse obudziła się i otworzyła oczy. Napotkała wzrok Curt'a i ziewnęła. - Hej. - uśmiechnęła się. - Która godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Coś koło 6. - powiedział. - Wyspałaś się? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Tak. Ale jakoś... - złapała się za brzuch. - Brzuch mnie znowu boli... - mruknęła i zamknęła oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Pójdziemy potem do lekarza w tej sprawie, dobrze? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Mhm. - mruknęła nie otwierając oczu. - A potem do mnie do domu, muszę wziąć sobie ubrania i tak dalej. - otworzyła oczy i uśmiechnęła się lekko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts