Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Dobrze. - powiedział uśmiechając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Uuh... - jęknęła siadając powoli na łóżku. - Martwię się o Dastana... - mruknęła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Będziemy mogli do niego pójść jak już będziemy u tego lekarza bo pewnie jeszcze tam jest. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 -Okey. - uśmiechnęła się i ponownie położyła. - Ja jeszcze nie wstaję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - W porządku. - powiedział. - I tak musisz odpocząć więc się wyśpij. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse ziewnęła krótko. - A ty? - spytała zaspana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Jeszcze chyba pośpię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - To śpijmy razem. - zaśmiała się. - Ej... o której wstaje twój bra- - nie zdążyła dokończyć bo brat Curt'a wparował do pokoju Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Brat Curt'a spojrzał na swojego młodszego brata i Alysse. - Wstawać gołąbeczki bo do szkoły się spóźnicie! - krzyknął. - Do cholery Mattias! Mamy wolne do czwartku! - krzyknął Curt. - Daj nam spokój! - powiedział wstając i wypychając brata z pokoju. Zamknął drzwi. - Eh. Właśnie teraz. - powiedział kładąc się obok Alysse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse jedynie wybuchnęła śmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Teraz będzie mnie męczył faktem że znalazłem sobię dziewczynę szybciej niż on i do tego ładniejszą niż jego ostatnia. - powiedział wzdychając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse zaczerwieniła się lekko. - Jestem ładna? - spojrzała na chłopaka ((buzi buzi xD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Owszem. - powiedział patrząc na Alysse. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Dziewczyna odwróciła wzrok. - Dastan nigdy nie powiedział mi czegoś takiego. - powiedziała raczej sama do siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Naprawdę? - zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Alysse jedynie potwierdziła to ruchem głowy. - I naprawdę mi przykro z tego powodu. - mruknęła i spojrzała się na Curt'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Nie rozumiem czemu tego nie zrobił nigdy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Może tylko udaje. Może tak naprawdę wcale mu na mnie nie zależy. Może... - pojedyncza łza popłyneła jej po policzku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Curt wytarł łzę z policzka Alysse. - Może po prostu nie umie ukazywać emocji. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Kiedy zgodziłam się żeby z nim być ten tylko się uśmiechnął. - spojrzała na Curt'a. - Nie sądzisz że wieść o tym że ma się dziewczynę powinna wzbudzić jakieś emocje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - W zasadzie powinna. - powiedział. - Ale nie mi to oceniać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Jakbyś zareagował... gdybym została twoją dziewczyną? Bo nie wiem co mam o nim myśleć. Postąpiłbyś tak samo? - spojrzała mu się w oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Ucieszył bym się. - powiedział. - Nawet bardzo. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Serio? - zdziwiona słowami Curt'a spojrzała mu w oczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 - Tak, bardzo bym się nawet ucieszył. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts