Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Alysse uspokoiła się. - Dziękuję. - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Marry która nic nie słyszała, bo gdy zaczęła się kłótnia założyła słuchawki. Zdjęła je.-A może teraz będziemy chodzić w grupie?-Popatrzyła po wszystkich.-Czy to zdanie wyjęte z kontekstu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Ja tam nie wiem. - wzruszyła ramionami i usiadła obok Marry. - Można czuć się bezpieczniej, ale w takim tempie nigdy nie przeszukamy całej szkoły. Trzeba zaryzykować. - powiedziała lekko wystraszona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Za chwilę wrócę. - powiedział i poszedł do pokoju rodziców, wziął pistolet i schował go do kieszeni. Wrócił do salonu. - Ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Dastan po powrocie do domu schował pistolety do płaszcza. Po chwili zastanowienia wziął latarkę i ruszył w stronę szkoły. Wszedł na drzewo które było najbliżej szkoły i zaczął obserwować budynek. (( W niewyjaśnionych okolicznościach noga wyzdrowiała bo nie chce mi się czekać... )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 ((Jest rano ._.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Może najpierw pójdziemy po moje rzeczy? - spytała i wstała z kanapy - Znam skrót przy szkole. Chodźcie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (9 Wiem. Ale tak ma być.. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 ((To po uj mu latarka? Chcę nią oświecenia dostać?)) - W porządku. - powiedział. - Ale oni mogą tam być. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Oni mogą być w środku. - powiedziała zakładając buty. - To idziemy? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Curt podał Alysse swoją kurtkę. - Załóż szalik na twarz czy coś. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (( Możliwe. Czeka na noc. On ma czas. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Będę wyglądać głupio. - zaśmiała się zakładając szalik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Nie przesadzaj. - powiedział zakładając buty i kurtkę. Wszyscy wyszli z mieszkania Curta. - To do zobaczenia. - pożegnał się z Marry i Ann. - A ty Alysse, pokaż ten skrót. - poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Okey. - uśmiechnęła się gdy dotarli pod szkołę. - Teraz tylko w prawo i... - zacięła się gdy na drzewie zobaczyła Dastana. Wzięła głęboki oddech. - Dastan! Mógłbyś na chwilę zejść na dół? - powiedziała wystarczająco głośno by ten ją usłyszał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Dastan zdezorientował się i spadł z drzewa. - Ał.- mruknął wstając. - Tak?- zapytał podchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Możemy...em..możemy pogadać? - spytała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Tak.-odpowiedział. Wyglądał na lekko zdezorientowanego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Alysse odeszła kawałek od Curt'a. - Słuchaj, ja... - spojrzała na Dastana. - Zrozumiałam, że jesteś dla mnie bardzo ważny. A-ale nie jako chłopak, tylko... najlepszy przyjaciel. - powiedziała patrząc mu w oczy. - Związek nie może być związkiem, gdy jedna strona nie czuje tego samego co druga... - opuściła głowę. - To dla mnie bardzo trudne, a-ale... musimy się rozstać... - po jej policzku poleciała łza. - Mam nadzieję że zrozumiesz moją decyzję i że nadal będziemy przyjaciółmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Rozumiem. -odpowiedział. W jego oczach było widać ogromny ból. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 (edytowany) Alysse przytuliła go mocno cicho łkając. - Mam nadzieje, że mnie nie znienawidzisz... a-ale kocham kogoś innego... - szepnęła i spojrzała się na Curt'a Edytowano Grudzień 9, 2014 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Curt nie przeszkadzał w rozmowie Dastana i Alysse, w zasadzie to rozglądał się ale kiedy spojrzała na niego Alysse zatrzymał na niej na chwilę wzrok. Uśmiechnął się delikatnie i dalej rozglądał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Cieszę się że nie muszę cię okłamywać. - zrobiła krok do tyłu. - Myślę że powinieneś to przemyśleć w spokoju. - uśmiechnęła się słabo. - Wybacz, ale muszę już pędzić. - ścisnęła jego dłoń. - Zawsze będziesz moim przyjacielem. - uśmiechnęła się i podeszła do Curt'a. Pojedyncza łza spłynęła po jej policzku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 - Alysse, w porządku? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Grudzień 9, 2014 Share Napisano Grudzień 9, 2014 Dziewczyna wytarła policzek. - Tak, wydaje mi się że tak. - uśmiechnęła się słabo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts