Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Ciebie nie. Ale ciało w którym przesiadujesz tak.- warknął i strzelił serią kul w głowę Zeda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - CURT!!!! - wrzasnęła przerażona Alysse. Podbiegła do niego i zaczęła szlochać. - Curt, b-błagam... n-nie... nie.... - z jej ust wypadały pojedyncze słowa. Spojrzała na jego twarz i zakryła usta rękami. Objęła go. Było jej już wszystko jedno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Alysse chodź tu!- krzyknął zmieniając magazynki w pistoletach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Nie! Nie.. z-zostawię g-go!! - wrzasnęła i objęła go mocniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dastan zdenerwował się. Strzelił jeszcze serią kul w brzuch Zeda i podbiegł do Curta. Wziął go na ręce i zaczął uciekać razem z Alysse i drugą dziewczyną z podziemi.Dastan zdenerwował się. Strzelił jeszcze serią kul w brzuch Zeda i podbiegł do Curta. Wziął go na ręce i zaczął uciekać razem z Alysse i drugą dziewczyną z podziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 ((Chciałam zedowi łeb uciąć... no wiesz?)) Alysse nie odwracając się pobiegła za Dastanem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Gdy doszli do domu Dastana wszedł on do środka i położył Curta na łôżku. Sprawdził czy jest puls lecz nie wyczuł ani jego ani bicia serca chłopaka. Zamknął jego oczy i usiadł w fotelu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dziewczyna widząc Curta upadła na kolana, by po chwili nieprzytomna upaść całym ciałem na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dastan położył Alysse na łóżku. Następnie kupił trumnę i ruszył na cmentarz zobaczyć czy dobrze wykopią dół. Gdy wszystko było gotowe wrócił po ciało przyjaciela. Ciało razem.z trumną zakopano a następnie nałożono zamknięto grób który został wyciosany w marmurze. Imię i reszta rzeczy które powinny znajdować się na nagrobku zostały bamalowane złotymi literami. Dastan położył na grobie bukiet niebieskich róż i wrócił do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 ((No... dobra? )) Alysse nie budziła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dastan pogłaskał dziewczynę delikatnie po policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dziewczyna jęknęła i poruszyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Alysse?- zapytał niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Alysse otworzyła gwałtownie oczy i usiadła. Rozejrzała się po pokoju, a nie widząc nigdzie Curta przeniosła wzrok na Dastana. - Gdzie... o-on jest?! - spytała zachrypniętym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Spałaś cztery godziny. Curt nie żyje. Jest już w grobie.- walnął prosto z mostu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - C-co..? Nie... - szepnęła. - Nie! - krzyknęła i złapała się za włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Uspokój się. Twoje nerwy nie sprawią że powróci do żywych.- powiedział kładąc pistolety na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Alysse spojrzała na niego z niedowierzaniem. - Żartujesz... p-prawda? - spytała cicho. - Jak m-możesz tak mówić?! Ja go kochałam! - załkała i zacisnęła powieki. - Mówiłam mu, żeby... uważał... - szepnęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Normalnie. Jak nie wierzysz że nie żyje to idź na cmentarz.- wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Wyganiasz mnie? - spojrzała na niego załzawionymi oczami. Objęła się rękami i chwiejnym krokiem podeszła do drzwi. Opuściła głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Nie wyganiam. Po prostu mówię, że jak chcesz to możesz iść zobaczyć jego grób. Postarałem się. Tak szczerze mówiąc miał być mój no ale co się stało to się nie odstanie.- powiedział zakładając Alysse koc na plecy i usadawiając na kanapie.- Chcesz coś do picia?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dziewczyna pokręciła głową i zamknęła oczy. - Przytul mnie... - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dastan przytulił dziewczynę delikatnie. Nie chciał się przywiązywać bo znowu by został zraniony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Alysse zamknęła oczy i oparła się o niego. Potrzebowała teraz wsparcia i ciepła. - Tęsknię za nim... - szepnęła w jego koszulkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Wszyscy będziemy tęsknić.- powiedział i pogłaskał ją po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts