Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Alysse westchnęła cicho. - Dziękuję ci... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Za co?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 (edytowany) - Że mnie nie znienawidziłeś za to, że z tobą zerwałam. Naprawdę, na początku bardzo cię kochałam, ale czułam się zaniedbywana. Curt się mną zaopiekował i.... - westchnęła cicho. - Dzięki niemu czułam się potrzebna.. Edytowano Marzec 27, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Rozumiem.- powiedział wstając i wychodząc do kuchni. Po chwili wrócił z kubkiem kakao.- Napij się. Poczujesz się lepiej.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dziewczyna wzięła kubek do rąk. - Dziękuję - szepnęła i napiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dastan usiadł obok Alysse i zamknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Nie poradzę sobie sama - szepnęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Jestem przy tobie.- powiedział Dastan patrząc na nią swoim przenikliwym wzrokiem. Wysyłane z mojego HTC Wildfire za pomocą Tapatalk 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Alysse podniosła głowę i spojrzała na niego bez słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dastan tylko ją pogłaskał po głowie lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Naprawdę? Po tym wszystkim przez co musiałeś przeze mnie przejść? - spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Tak. Jeśli kogoś dalej się kocha wszystko mu się wybaczy.- powiedział lekko czerwony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dziewczyna spojrzała na niego. - Naprawdę? - spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Tak. Naprawdę.- powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Alysse uśmiechnęła się do niego lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Myślisz, że mnie pogięło?- zapytał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Co? Nie, nie o to chodzi. Po prostu.... nie spodziewałam się. - powiedziała spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 A no chyba, że tak. Na pewno nie chcesz zobaczyć grobu Curta?- zapytał niepewnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - J-ja... pójdę tam jak będę gotowa - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 No dobrze.- powiedział.- Chcesz coś zjeść?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Nie... - powiedziała cicho. ((Odpiszesz wreszcie na pw... ;-; )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Jak będziesz coś chciała to hesrem w drugim pokoju.- powiedział wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Nie! - krzyknęła wystraszona. - Proszę, nie idź... potrzebuję cię... - dodała ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dastan spojrzał na nią.- No dobrze.- mruknął i usiadł obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Alysse przytuliła się do niego mocno i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts