Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 - Z-zostaw mnie... - szepnęła i ponownie schowała głowę między nogami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Ok. Jak będziesz chciała to dzwoń. Będę u Marry.- powiedział wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 ((Czy ona moze sie zabic???)) Dziewczyna podniosła głowę. - Nie idź... - szepnęła do siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 [Cemu? :( ] Dastan odwrócił się.-Słucham?-zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 ((Ona nie daje rady)) Dziewczyna spojrzała na drzwi. - N-nie... idź... - szepnęła jeszcze raz, po czym upadła na podłogę nieprzytomna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Dastan wyważył drzwi ale podtrzymał je nad dziewczyną. - Alysse?- zapytał i lekko ją pogłaskał po policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Alysse była nieprzytomna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Chłopak postanowił nie jechać. Położył dziewczynę na łóżku i usiadł obok niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Dziewczyna oddychala bardzo słabo, a jej twarz była cała mokra od łez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Chłopak wytarł jej twarz mokrą chusteczką a następnie ruszył do łazienki przefarbować włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Alysse po godzinie obudziła się. Otworzyła oczy i złapała się za bolącą głowę, na której byl już duży guz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Dastan wyszedł z łazienki z czarnymi włosami.-Jak głowa?-zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 - B- - zaczęła, jednak spojrzała na chłopaka. - Dastan..? - spytała niedowierzając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Tak?-zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 - To.. ty?.- spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 No tak. W czarnych mi lepiej.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się słabo. - Co.. się stało? - mruknęła łapiąc się ponownie za głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Upadłaś w łazience.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 - Naprawdę? - mruknęła łapiąc się za głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 I musiałem wyłamać drzwi.- powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 - J-ja... - zająkała się wystraszona. - Przeprasz-szam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Nie masz za co przepraszać. I tak miałem wymienić.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Wymyślamy naszym postaciom moce i skąd je mają. Moja postać ma je od ojca, który był archeologiem i badał grobowce i inne piramidy w Egipcie. Ma moc wiatru i ziemi. Moce mogą być po kim kolwiek z rodziny i jakie kolwiek (żywiołów, innej nagi, i co wam przyjdzie do głowy). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 [No to ja mam czasu po wujku zegarmistrzu] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 (edytowany) (Ok, shine star?) Edytowano Kwiecień 15, 2015 przez Ja i kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts