Shine Star Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 ((Ognia po mamie )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Niech Alysse w końcu pojedzie z Dastanem do Marry, bo ma tam coś ważnego (ale gdzieś tak wieczorkiem, dobra?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 ((Ona do niej nie pójdzie za żadne skarby świata. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 [To Dastan ją zaciągnie. ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 (edytowany) (To przynajmniej żeby Dastan pojechał. Sorki, nie zauwazyłam posta u góry.) Edytowano Kwiecień 15, 2015 przez Ja i kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 [On jej nie zostawi samej... Niech Marry przyjedzie] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 ((To Alysse rozszarpie ją gołymi rękami xD )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 (edytowany) ( I się zacznie wojna... będzie ciekawie.) Marry zaniepokojona spuźnieniem(tak to się pisze?) Dastana i Alysse że pojechała do domu Dastana. Zapukała do drzwi. (Znów nie zauważyłam posta powyżej, sorki.) Edytowano Kwiecień 15, 2015 przez Ja i kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Dastan podszedł do drzwi i otworzył je. -Siemka Marry. Wbijaj.-zaprosił ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 -Cześć- Powiedziała wchodząc do środka.- Mam tą stronę z tymi legendami i przepowiedniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 I co znalazłaś?- zapytał wskazując żeby weszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 -Znalazłam coś o Panu Cieni (czy Ciemności.) i powiernikach Ognia, ziemi, wiatru, czasu i czegoś jeszcze, ale już nie pamiętam. Nie czytałam tego do końca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 To przeczytaj teraz.- poprosił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Marry zaczęła czytać "legendę o Bohaterach Światła" Dawno temu gdy tworzono świat, stworzono również cienie, których władca ukrył się pod ziemią. Pewnego dnia wyszedł w ciele chłopca i miał zamiar siać spustoszenie, ale miał swoich przeciwników. Ziemię i wiatr, moce wspaniałego archeologa. Czas, moc wybitnego zegarmistrza. Ogień, moc wspaniałej kobiety, oraz kamuflaż i uzdrowicielstwo, moce łowczyni niebespiecznych demonów czychający za rogiem. Tworzyli drużynę światła. Wspulnie pokonali ciemność i przywrócili harmonię światu. (Nie jestem dobra w te klocki, wiem o tym.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 No to grubo i gdzie ta Drużyna?- zapytał Dastan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 -Ja tego nie wiem, ale wiem, że mój tata był archeologiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Mój wujek był zegarmistrzem.- powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 - Moja mama była nazywana Strażniczką Ognia - powiedziała Alysse wychodząc z pokoju do nich. Spojrzała na Marry śmiertelnym spojrzeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Spokojnie.- powiedział do dziewczyny Dastan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 -Nie, ma prawo mieć coś do mnie- Powiedziała spiszczając głowę- to mnie bronił i przeze mnie zginą, ja jestem temu winna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 - Nienawidzę cię ponad wszystko, co znam. - wysyczała przez zęby w stronę dziewczyny. - Zostaw tą pieprzoną mapę, przez ciebie już ktoś zginął! Nie wystarczy ci?! - wrzasnęła stając naprzeciwko niej. - Wynoś się - warknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Koniec do cholery! To jest moje mieszkanie i ja decyduje kto w nim przebywa.- Dastan upomniał Alysse.-A Marry zostanie bo historia ciekawa.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 (Yyy... jaką mapę?) -Alysse, wiem kto może nam pomóc. Mama Curta, jest uzdrowicielką. Może nam pomóc. (Tak, Mephisto wraca do gry i właśnie teraz może już zacząć pisać w imieniu matki Curta.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 - Skoro ona zostanie, to ja idę - warknęła. Wzięła swoje rzeczy i wybiegła z mieszkania trzaskając drzwiami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Ja pier.....- wybiegł za dziewczynął.-Alysse!- zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts