Shine Star Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 - Zostaw mnie! - krzyknęła zapłakana i skręciła w prawo, w stronę swojego domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 ((A jest już noc? )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Alysse. Proszę!- zawołał [Curt wraca?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 15, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2015 Myślę że wieczorek już jest. W końcu akcja dzieje się w grudniu i dni są krudkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 15, 2015 Share Napisano Kwiecień 15, 2015 ((Oke)) W pewnym momencie Alysse, minęła jakaś kobieta, była wysoka, do tego miała szpilki, ubrana była w ciemne, przyległe jeansowe spodnie i skórzaną ramoneskę. Wyglądała tak na około 30 do 40 lat. Szła w kierunku cmentarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 Dziewczyna upadła na kolana dalej szlochając. Nie miała na to wszystko siły, jedyne czego chciała to śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 ((Niech jeszcze nie umiera )) Gdy kobieta dotarła na cmentarz, czekała przed grobem Curta na noc, gdy ta nadeszła obok niej stała jeszcze jedna osoba. - Matt. Wykop go. - powiedziała kobieta, na co druga osoba zaczęła rozkopywać grób. Otwarli trumnę i wzięli ciało Curta. - Jakim cudem on wciąż żyje? Przebili go, zakopali żywcem, a w nim wciąż jest życie. - powiedziała osoba która go wykopała. - Nie ważne, idziemy do domu. Musimy go naprawić. - powiedziała kobieta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 Dziewczyna postanowiła iść na cmentarz, nie miała już na nic siły. Gdy doszła do uliczki w której pochowano Curta zobaczyła dwa cienie przy jego grobie. Gdy podeszła bliżej zobaczyła jakąś kobietę i mężczyznę trzymającego.. ciało Curta?! - Ej! Co wy robicie?! - wrzasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 ((Ale oni poszli już ._. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 ((Jeszcze nie... Plox? :33 )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 (( .-. )) Kobieta spojrzała na nią poruszyła dłonią. Po chwili Alysse poczułasenność. - To tylko sen. Nas tu nie ma. - powiedziała. Poczekała aż Alysse zaśnie. ((Środek nasienny w lotce wystrzelonej z broni na nadgarstku )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 - Curt... - szepnęła patrząc na twarz chłopaka, a po chwili upadła ciężko na ziemię. ((I co, zostawią ją tak? XD)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 ((Nie)) - Zakop to i zanieś Curta do mojego mieszkania, ja odniose ją. - powiedziała kobieta, wzięła Alysse na ręcę i ruszyła w kierunku jej domu. Weszła do jej domu oknem, potem położyła ją na kanapie, szybko pobiegła do sklepu, kupiła whiskey, wylała trochę do zlewu, napełniła szklankę i taki zestaw postawiła na stół. Wyszła, zamykając okno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 ((1. Skąd wiedziała gdzie mieszka? 2. Nie zdziwiła się że Alysse zna Curta? 3. Ona ma alarm w domu i wszystko jest zamknięte xd )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 ((1. Ona ich obserwowała 2. To matka Curta więc ją to nie dziwi 3. Jest łowcą demonów więc Black Magics)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 Estera obudziła się następnego dnia, w głowie miała pustkę. Widząc whiskey zdziwiła się, bo nie pamiętała by wyciągała butelkę. Przypominając sobie o Curcie było jej już wszystko jedno. Wypiła całość ze szklanki i skrzywiła się. Miała zamiar upić się do nieprzytomności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 Dastan poszedł do Alysse. Zapukał do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 Dziewczyna napiła się ponownie i poszła otworzyć drzwi. Otworzyła je, a widząc Dastana zdziwiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 Fajnie było przede mną uciekać?- zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Czy przyszedłeś mi to wypominać? - spytała zła. - Nienawidzę Marry, zrozum to wreszcie - warknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Martwiłem sie o ciebie.- powiedział cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Nic mi nie jest - warknęła i zostawiła otwarte drzwi. Usiadła na kanapie w salonie i upiła solidny łyk z butelki. Skrzywiła się i odstawiła ją na stolik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 A pijesz bo?- zapytał biorąc flaszkę do ręki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 (edytowany) - Daj mi to! - krzyknęła wstając z kanany. Edytowano Kwiecień 17, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Nie.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts