Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Zostaniesz na noc? - spytała patrząc na niego z nadzieją w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Jeśli chcesz. I jeśli twój ojciec mnie za to nie zabije. - uśmiechnął się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Dziewczyna zaśmiała się. - Moja mama jest magiczna - zażartowała. - Przekona go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 ((A okej .-. nie zauważyłem .-.)) - No to w takim razie zostanę. - powiedział wciąż się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 Alysse położyła głowę na kolanach Curta i zamknęła oczy. Była zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Chcesz już iść spać? - zapytał głaskając ją po głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Chciałabym - powiedziała cicho. - Jestem wyczerpana. Od twojej śmierci praktycznie nie spałam. Płakałam albo po prostu patrzyłam w sufit. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - W takim razie, chodźmy spać. - powiedział. - Tylko to lepiej się przebrać zamiast spać w tym, znaczy ja nie mam się w co przebrać. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Możesz spać w bokserkach - zaproponowała nieśmiało. Wstała i otworzyła szafę. Wyjęła z niej bluzkę na ramiączkach i szorty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 17, 2015 Share Napisano Kwiecień 17, 2015 - Taki też miałem zamiar. - powiedział Curt. Zdjął buty i rozpiął pasek od spodni. - Chcesz popatrzeć na mnie w samych bokserkach? - zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Alysse zrobiła się czerwona. - Idę się przebrać. - powiedziała i wyszła z pokoju. Przebrała się w łazience, umyła zęby, rozpuściła włosy i wróciła do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 W czasie kiedy Alysse wyszła do łazienki on rozebrał się do samych bokserek. Gdy Alysse wróciła do pokoju, uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Dziewczyna weszła na łóżko i położyła się obok Curta. Przytuliła się do niego. - Tęskniłam za tobą... - powiedziała cicho i spojrzała na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 - Już więcej nie zniknę, nie martw się. - powiedział przytulając ją. Spojrzał na nią i pogłaskał ją lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 - Obiecujesz? - spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 - Obiecuje. - powiedział cicho i pocałował ją w czoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Dziewczyna zgasiła lampkę i z powrotem przytuliła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 - A teraz dobranoc. Chodźmy spać - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 - Dobranoc - powiedziała cicho i zamknęła oczy. Po chwili spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 [Czyli next day?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Curt przytulił dziewczynę do siebie, po chwili też zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 18, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Nie wiem czy można to nazwać Next Day, bo była noc z soboty na niedzielę, a mamy mieć poniedziałek. W każdym bądź razie mamy już poniedziałek. Marry szła do szkoły mając na sumieniu Curta i myśląc o legędzie. Szła przez las, nagle potknęła się o coś. To był ze złota z dużym niebieskim oczkiem i złotym guzikiem. Wzięła to do plecaka i poszła do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Kwiecień 18, 2015 Share Napisano Kwiecień 18, 2015 Dastan wstał rano, umył się, ubrał i ruszył do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja i kropka Napisano Kwiecień 23, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2015 (( Ktoś coś pisze?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 24, 2015 Share Napisano Kwiecień 24, 2015 ((Nie wiem gdzie Curt spał bo albo u siebie albo u Alysse ._. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts