wiej007 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Bedzie fajnie ale najwiekszy moim zdaniem problem to ten że jak zginiesz to wywala do maina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 ^ | Byłam świadkiem... Ja staram sie nie zginąć ale jak już mnie wywali na main to nie mam co jeść ani nic ._. Aha i co z modami na 1.3.2? Mine Little pony widzę już wyszło, IC 2 mieliście usunąć (chyba), a reszta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Chciałem usunąć samodzielnie, bo asiekierka chyba umarł ostatnie mi czasy... Mnie ostatnio nie było, bo byłem na kilkudniowym meecie w Bydgoszczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Ja mam 1 propozycje co do modow nic z dodawaniem ich i jeszcze czy jako budowniczy powinnam mieć jakieś przecież komendy np tp zmiana pory dnia itp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Wtedy spike będzie mały!:3 Jak będę na 1 kratkę wysokości lepiej dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 heh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Jak będę na 1 kratkę wysokości lepiej dla mnie Ja już wiem czemu byś chciał mieć niski wzrost : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Trzeba zrobić rewolucje. Tylko jeszcze nie wiem jaką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Rewolucja już była chyba.. xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 To jeszcze jedną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w3es2r4 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Posadę rewolucjonisty zajmuję ja więc wszelkie uwagi odnośnie anarchii kierujemy do mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Spalmy Ponyville i zbudujmy obok nowe. To będzie dość rewolucyjne. Coś w tym jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Wybaczcie ze zapytam ale czy wam nie odwala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Wiecie ja mam pomysł na ożywienie serwera ! Bardzo dobry i skuteczny na pewno, mało pracy a dobre efekty z tego mogą być rozpiszę się jutro lub potem . Asiekierka jak by żył to bym mu napisał . Tak, że będzie good Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Wybaczcie ze zapytam ale czy wam nie odwala? Trochę nudno jest czasem na serwie prócz dnia dzisiejszego (czyli 20 sierpnia 2012) dziś było epicko, jak rewolucja to i pieśń by się przydała ja mogę śpiewać: A las brarricadas, Katiusza albo Święta wojna xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Geez ledwo odzyskaliśmy ponyville i już chcą spalać Pomysł żeby sie nie nudziło zawsze się znajdzie można zrobić listę pomysłów na RP. 1. Ktoś traci pamięc lol wut 2. Jednorożce są zUe 3. ??? 4/ Te dwa piersze pomysły wzięły się tak: mówiłam że ze snu ale tak naprawdę obudziłam się z takim pomysłem może to był sen o którym nie wiedziałam i ten "sen" troszkę zakrzywiłam od pierwotnego stanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Może jakaś wojna co mi odwala?! Ja mogę stracić pamięć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 lol ale wy macie problemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Co powiecie na małe "Rainbow Factory"lub "Cupcakes" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 WTF? XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torrronto Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Co powiecie na małe "Rainbow Factory"lub "Cupcakes" ? ja powiem jedno..... Nope Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 20, 2012 Share Napisano Sierpień 20, 2012 Nie Bonifacy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Co powiecie na małe "Rainbow Factory"lub "Cupcakes" ? http-~~-//www.youtube.com/watch?v=ztVMib1T4T4 A co do wojny... można zawsze zespawnić jakieś stworki i udawać że to czendżlingi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Anyway... tekst o gore był żartem oczywiście Myślałem nad nad zrobieniem Dragon Eventu, Solar Armageddon, Luna Eclipse, Zombie Madness itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 21, 2012 Share Napisano Sierpień 21, 2012 Geez ledwo odzyskaliśmy ponyville i już chcą spalać Pomysł żeby sie nie nudziło zawsze się znajdzie można zrobić listę pomysłów na RP. 1. Ktoś traci pamięc lol wut 2. Jednorożce są zUe 3. ??? 4/ Te dwa piersze pomysły wzięły się tak: mówiłam że ze snu ale tak naprawdę obudziłam się z takim pomysłem może to był sen o którym nie wiedziałam i ten "sen" troszkę zakrzywiłam od pierwotnego stanu Ja jestem na tak i jak mówiłam ja chce stracić pamięć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts