Cygnus Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Nie słyszałem o tym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrenPL Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Czy można budować się na wolnych 10x10 w cloudsdale, czy muszę czekać na admina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Raczej możesz już budować ale jak chcesz by ci założył cuba to musisz na admina czekać i Do Cygnusa Ostatnio dawał Skiny innym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Uuu. Człowiek na serwie siedzi a nic nie wie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamiiiiPL Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Mam problem,pobrałem McUpdater'a,wszystko było dobrze według instrukcji dobrze robiłem,idę otworzyć moim launcherem,a okazuje się że McUpdater zlikwidował jego położenie (.minecraft),o co chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Hmm to dziwne nie masz minecrafta w appdata? Mi działało a uruchamiałem McUptader'a z pozycji pulpitu i z pozycji .minecraft i wszystko miałem tylko musiałem przestawić ścieżkę by mi nie odpalało pliku logowania do MC tylko MinecraftSP. Poszukaj w innych folderach albo zlokalizuj go za pomocą ścieżki (powinna się zmienić gdy tylko folder został przeniesiony). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Jak idzie budowa bo jak coś to mogę pomóc siedzę teraz na tym servie i nie ma nikogo Proponuję poprawić stabilność servera albo to u mnie bo nie powinno przy 7 -8 osobach wywalać i lagować chyba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterGuy Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Grałem na tym waszym serverze i powiem tak. -czemu dziennie jest tylko 4 graczy? -czemu mam czekać na administratora po wybraniu kuca jak nie ma administratorów -czemu server na 1.2.5 ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Po 1 może taki dzień? Normalnie jest od 6 do 3 a czasami wieczorami Po 2 Kiedyś było że musiałeś czekać aż da ci skina ale teraz wpisz po prostu /mv tp equestria Po 3 Gdyż mamy bardzo dużo modów (dokładniej 26) i musimy (niestety :/) czekać na ich nowsze wersie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrenPL Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Do adminów: jest kilka bugów z netherem. 1. NIE DA SIĘ WYJŚĆ!!! - kiedy wchodzę do portalu pisze " this portal goes nowhere" 2. Czasami zabiera kucze moce. Z powodu takiego, że jestem uwieziony w netherze nadal będę zbierał bugi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Spróbuj wpisać wykrzyknik na początku zdania. Poza tym jeżeli nie ma admina to nikt nie tepnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapustka Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Jakby ktoś jeszcze nie wiedział to na teleport komenda : /mv tp - np. /mv tp Dat equestria I jedno pytanko mam : Czy rewolucja na serwerze była czy dopiero będzie (kiedy) ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Dobra ściągnąłem który folder mam zamienić ? (MinecraftSP) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Nie wpisz w szukaj na kompie &appdata& i podmień plik .minecraft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 No widzę tylko czarny ekran nic więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapustka Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Więc : 1. Masz złą wersję (1.2.5) minecrafta, przez co mody "rozwalają grę". 2. Źle zainstalowane. 3. Lub też wina javy, ale to mało prawdopodobne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Usuń stary folder, wklej nowy, użyj MCUpdater'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Jutro się tym pobawię, dziś coś nie mam humoru na to ..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Mnie przez dwa dni nie było bo nie miałam dostępu do MC może jutro będę miała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Mi też :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Ja nie mam dostępu do MC to mnie nie ma ale postaram się niedługo być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Szkoda że Was nie było *pat pat* Imprezka była ^^ (wczoraj) A dzisiaj... tak tak mi też serw nie odpowiada Communitacion Error. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Cóż... wypadałoby, bym też powiedział, dlaczego mnie tyle nie było Byłem trochę zajęty meetami poza miastem na kilka dni (nocowaliśmy) i ogólnie praca mnie zjadła xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panda Hippis Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Nom... Mi też MC nie działa... :c A wczoraj imprezka zarąbista była Oj tam Boniek ;P Nie wypada tyle pracować, strzel sobie przerwe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roswell712 Napisano Sierpień 26, 2012 Share Napisano Sierpień 26, 2012 Impreza fajna tylko mało osób cuś było w klubie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts