Gost Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Właśnie z tego linku powinno pobrać wszystkie mody. Ale jest mały problem. Link nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Bardzo przepraszam, ale dopiero teraz to zauważyłem i chciałem pograć, ale jak klikam na linki pisze 404 File not Found i nie wiem jak inaczej to ściągnąć. Mogę liczyć na pomoc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Wrzucam mój folder .minecraft na stronkę, ale mam słabego neta zejdzie mi jeszcze godzinę. Wystarczy zamienić wasz folder na ten pobrany i będzie śmigać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Gdzie mogę ten instalator pobrać ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patyk Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Proszę bardzo mój minecraft wystarczy podmienić foldery, jeśli MC się nie otwiera klikać do skutku średnio otwiera się za 5 kliknięciem. link http://www.sendspace.com/file/fmlv4f Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matix Napisano Sierpień 22, 2012 Share Napisano Sierpień 22, 2012 Proszę bardzo mój minecraft wystarczy podmienić foldery, jeśli MC się nie otwiera klikać do skutku średnio otwiera się za 5 kliknięciem. link http://www.sendspace.com/file/fmlv4f Dzie-Dzienki bo mi tak normalnie nie działało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 Skiny Naprawione Prosilbym zazalenia i skargi wysylac na PM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Dobra, skoro stronka już działa, MCUpdater rówież. Jeśli komuś nadal nie wyszukuje serwera w Updaterze, wystarczy go włączyć i kliknąć: Servers -> Manage. W nowym okienku dać Add i wpisać: http://fluttershy.pl/mody.xml Dajemy ok. Jeśli nie zaskoczyło, klikamy: Servers -> List -> Fluttershy.pl Serwer Updater powinien wtedy zadziałać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ja mam problem : Bo nie widać że jestem kucem, a wgrałem wszystko co mówiliście ;/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Admin musi Ci zmienić skina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Aha, Dziękuje. I jeszcze jedno : Po co mi patyk? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Jak jesteś jednorożcem, trzymając patyk pożesz czarować. LPM zmieniasz czary PPM czarujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doguś :D Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Nie ma sprawy. Jak czegoś nie wiesz, pytaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Kiedy mniej więcej na serwie są adminii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gost Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie. Najstarsi indianie: Nie, nie wiemy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Różnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 aha, szkoda. Ale dzięki za szybką odpowiedz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Ale jak chodzi o tp do equestri to wystarczy wpisać /mv tp equestia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Mam pytanie bo w kwestii skinów jestem zielony -_- Jak go wrzucić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Chodzi ci że go sobie dać tak? To trzeba adminowi od skinów wysłać i on ci go da Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaithFire Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Dzięki imka jesteś wielka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pony Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Prosiłbym o wejscie na serwer któregoś z adminów bo skin mi i mojemu koledze jest potrzebny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Od skinów jest Replin. Tylko on. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 A przypadkiem też nie bonifacy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts