waterpony Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Lyro wraz z grupą niezależnych ekspertów pana Macierewicza wiemy jak możesz znaleźć ludzi: 1. Zbuduj maszynę zdolną osiągnąć 99,999(99)% prędkości światła a następnie przyśpiesz ją jakimś zaklęciem a wtedy hipotetycznie coś się stanie. 2. Czarne dziury muszą mieć coś na końcu może inny wymiar, świat równoległy czy coś takiego. 3. W kryształowym królestwie jest lustro przenoszące do świata "pseudo ludzi", w którym miałbyś taki sam kolor skóry/futra i ręce (pojawią się też dwa obrzęki na klatce piersiowej ale się nie martw to naturalne). 4. Podobno rząd coś kombinuje z symulacją w umyśle jakiś matrix czy inny animus więc tam też można znaleźć ludzi W razie problemów z fizyką lub budową statku kosmicznego polecam brązowego ogiera z muchą to taki doktor. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 25, 2015 Autor Share Napisano Listopad 25, 2015 15.11.2015, 21:03:01 waterpony napisał: Lyro wraz z grupą niezależnych ekspertów pana Macierewicza wiemy jak możesz znaleźć ludzi: 1. Zbuduj maszynę zdolną osiągnąć 99,999(99)% prędkości światła a następnie przyśpiesz ją jakimś zaklęciem a wtedy hipotetycznie coś się stanie. 2. Czarne dziury muszą mieć coś na końcu może inny wymiar, świat równoległy czy coś takiego. 3. W kryształowym królestwie jest lustro przenoszące do świata "pseudo ludzi", w którym miałbyś taki sam kolor skóry/futra i ręce (pojawią się też dwa obrzęki na klatce piersiowej ale się nie martw to naturalne). 4. Podobno rząd coś kombinuje z symulacją w umyśle jakiś matrix czy inny animus więc tam też można znaleźć ludzi W razie problemów z fizyką lub budową statku kosmicznego polecam brązowego ogiera z muchą to taki doktor. Pytania, pytania, pytania Spokojnie bo dostaniesz zadyszki. A skoro już się pojawiły, odpowiedz na nie. Maruda, 1. Prędkość światła? Nie wiem co to da, ale chyba wiem co zrobić. Rzucę w przepaść latarkę i budzik. Następnie przyspieszę budzik zaklęciem. A co się stanie? To chyba oczywiste. Bon Bon zatłucze mnie za to, że rozwaliłam budzik i latarkę. 2. Czarne dziury? Nie jestem lekarzem, nie znam się na proktologii. Poza tym nie wsadzę kopyta w czyjąś "czarną dziurę". Błe... 3. "Pseudo ludzie", obrzęki... nie dzięki. 4. Eee... bez obrazy, ale albo jadłeś grzyby, których nie znajdziesz w atlasie grzybów lub/i wypiłeś o jeden łyk cydru z prądem za dużo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 Czy wierzysz w istnienie człowieka-dupy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 26, 2015 Autor Share Napisano Listopad 26, 2015 45 minuty temu SebastianRichCountryOwner napisał: Czy wierzysz w istnienie człowieka-dupy? Opisz jak wygląda. Dodam do swoich notatek w zeszycie: "unikać takich pytań" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Listopad 26, 2015 Share Napisano Listopad 26, 2015 (edytowany) godzinę temu Triste Cordis napisał: Opisz jak wygląda. Dodam do swoich notatek w zeszycie: "unikać takich pytań" Nie da się go opisać, dlatego to jest takie fajne Teraz może inne pytanie. Czy słyszałaś o Igrzyskach Przyjaźni I że wasze ludzkie wersje, czyli Twoja i Bon Bon brały w nich udział? Edytowano Listopad 26, 2015 przez SebastianRichCountryOwner Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 26, 2015 Autor Share Napisano Listopad 26, 2015 godzinę temu SebastianRichCountryOwner napisał: Nie da się go opisać, dlatego to jest takie fajne Teraz może inne pytanie. Czy słyszałaś o Igrzyskach Przyjaźni I że wasze ludzkie wersje, czyli Twoja i Bon Bon brały w nich udział? To tak jak z głupotą. Też jest nie do opisania, ale czy jest fajna? 1. Nie. Nie słyszałam. Słyszałam tylko o Igrzyskach w Cloudsdale, ale jako jednorożec... sam wiesz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Marcinkowski Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Lyro mam do Ciebie pytanie jak się dowiedziałaś, że Bon Bon jest agentką??? Czy czułaś, że nie okłamała??? Pewnie się na niej zawiodłaś. Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kuba Marcinkowski Napisano Luty 6, 2016 Share Napisano Luty 6, 2016 Jak to jest trzymać coś kopytami??? Myślisz o swoim jedynym którego chciałabyś mieć??? Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Luty 6, 2016 Autor Share Napisano Luty 6, 2016 Ten temat jest nieaktualny. Zapraszam tutaj. 2 godziny temu Kuba Marcinkowski napisał: Jak to jest trzymać coś kopytami??? Myślisz o swoim jedynym którego chciałabyś mieć??? Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts