KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Więc nie ma czasu do stracenia... ruszamy i musimy dogonić. Doceniam to, że chce przywrócić życie do lasu, ale pierwsza zasada misji "Nie zostawiaj Drużyny" jest znana nawet idiotom... on chyba nie chce bym mu towarzyszył... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 To ona. Nawet nie wiesz, jak ma na imię. Leziecie powoli ciasnym tunelem. Wdepnąłeś w coś... Jakby drobny okruch światła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Co... to? Sprawdzam dokładniej. Jeśli to jakiś ślad to staram się dowiedzieć czy należy do tego duszka. Jak tak to staram się wyszukać kierunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 Dalej tym tunelem. Po paru krokach znaleźliście kolejny. Dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Dziwne... dla pewności, bo mam złe przeczucia... przyśpieszam i stopniowo z chodu... poprzez kłus po pełny galop biegnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Po jeszcze trzech odłamkach znaleźliście waszą towarzyszkę rozłożoną na ziemi. Musiała zostać przygnieciona gdy spadaliście. Edytowano Maj 12, 2015 przez Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 (edytowany) Podbiegam i sprawdzam czy wszystko gra. Jeśli tak to staram się wybudzić ją. Jeśli nie... to kurwa problem, bo nie wiem jak uleczyć. Edytowano Maj 12, 2015 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 Wygląda na ranną. Na razie nic na to nie poradzicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Biorę go na grzbiet. Jest chociaż przytomna? Jak tak to idziemy dalej, ale nie pozwalam z siebie zejść, a jak nie... to musimy pomyśleć gdzie teraz iść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 12, 2015 Autor Share Napisano Maj 12, 2015 Droga jest jedna - przed siebie. Tunel jest prosty. Nie jest przytomna, ale oddycha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Więc idę, dając Spikowi to stworzonko by je pilnował. - Miej na niego oko... i trzymaj go - powiedziałem po czym ruszam szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Pobiegłeś... Po minucie galopu wybiegłeś z jaskini, trafiając do małego zagajnika z czystą wodą i drzewami. Mały raj w piekle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Więc sprawdzam co teraz robić. Sprawdzam też czy duszek się otknął i czy jest cały. Tak czy siak, staram się dowiedzieć co teraz zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Spike zaczął ją myć wodą. Tutaj jesteście odcięci od gnijącego lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Więc chwila odpoczynku czekając aż się to stworzonko wybudzi. Mam nadzieje, że nie potrwa to długo... wiecie, ja za niedługo padać z głodu zacznę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Mała się obudziła, ale jest słaba. Chyba trzeba skoczyć do domu na odpoczynek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Słuchaj... musimy wracać do domu - powiedziałem po czym na ziemi narysowałem okrąg. - Pokaż jak sporo ziem już wyczyściliśmy? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Stworek podszedł i pacnął kropkę. Niezbyt dużą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Ja otwarta gęba... CO KURWA!? - Jak można przyśpieszyć tan proces? W takim tempie, zestarzeje się i jak skończymy, to będę padał na reumatyzm. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Stworek podzielił koło na cztery równe części. Czyli cztery kroki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Więc tak. Chyba próbuje powiedzieć, że daną część będziemy robić, potem przerwa, a potem kolejna. Dobrze ogarniam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Kiwu. Wziął patyk i zaczął rysować. Jedna część ma symbol wody, druga coś ala fale, trzecia ogień. A czwarta ssłońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Dobrze. Bodajże, chyba nawet wiem gdzie są te miejsca. Więc załatwiliśmy już jakąś część? Jak nie to ją dokańczamy, potem lecimy do mnie by odpocząć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Nie. Nawet nie zzaczęliście. Stworek narysował drzewko, które oznacza grób, potem dotknął rysunku. Podskoczył i wykonał salto. Potem jeszcze raz i wstrząsnął ziemią za pomocą kopniaka. Jeszcze raz i zaczął się wspinać po drzewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 - Dobrze... jeśli rozumiemy, to nieopodal powinno być drzewo Wody. Jeśli je oczyścimy, to ten segment lasu powinien wrócić do życia. Gotowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts