Nightmare Napisano Maj 13, 2015 Autor Share Napisano Maj 13, 2015 Westchnęła i wskoczyła do jeziorka. Następnie wydobyła z niego kulę osnutą światłem. Gdy tylko wyjęła ją Z wody, ta ststała się brudna i zatruta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 13, 2015 Share Napisano Maj 13, 2015 Aha... rozumiem. Poza tym... czemu po prostu nie użyje zaklęcia tłumaczącego. Mogę bo kiedyś mi Twi pokazała. Więc jeśli mogę to używam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 14, 2015 Autor Share Napisano Maj 14, 2015 Niestety, zaklęcie nie obejmuje tak starego i nieznanego języka. Mała wpakowała kulkę w twoje juki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 14, 2015 Share Napisano Maj 14, 2015 Więc jak się mam kurwa mam z nim porozumieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Musisz rozumieć jej gesty. Lub rysunki. ZZależy, o co ją poprosisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 To rysunki. Więc tak. Czy tego chce czy nie, lecimy do mnie bo trzeba odpocząć, a ja się głodny powoli robię. Więc biorę duszka i Spika i lecimy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Wróciliście do domu w środku nocy. Wszyscy śpią. W tym Night w kartkach, a Ebony na dywanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Więc szykuje duszkowi jakieś posłanie, podchodzę do Night a potem Ebony, by je pocałować delikatnie na przywitanie. Potem je delikatnie przenoszę je. Twi w łózku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Wszyscy śpią, a ona jest normalna, wwięc tak. Ziew... i burczy w brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Wytrzymam do rana. Kładę się pomiędzy Night i Twi i zasypiam. Ach... jak dobrze... cieplutko, we własnym domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Ano... Rano obie cię tuliłu przez sen, a ci w brzuchu burczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Czekam aż one się obudzą. Potem się pożywimy. Znając życie, za niedługo połowa domu doczepi się do duszka z powodu jego wyglądu... tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 Wszyscy skaczą nad nią, jaka słodka, a Ebony ciąga ją za uszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Proszę by przestała ją ciągnąć za uszy, bo może ją boleć. Tak czy siak spoglądam na duszka i sprawdzam jak się czuje... a w między czasie robię "ekchem" by jakoś zwrócić na siebie uwagę chociaż Twi albo/i Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 15, 2015 Autor Share Napisano Maj 15, 2015 No patrzą na ciebie. Reszta zachwyca się stworzonkiem. Ebony zozostawiła uszy i zabrała się za łapki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 - Może zjemy "Śniadanie" - spytałem się. Ja zrobię im śniadanie, a one mnie nakarmią... głodny bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 16, 2015 Autor Share Napisano Maj 16, 2015 Nakarmiłuy cię. Wszyscy jesteście przejedzeni. Mały duszek nie chce nic jeść, tylko owoce i orzechy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc mu jakieś załatwiam. Jest u nas gościem, więc niech czuje się jak w domu. Po śniadaniu, daje mu szkicownik i ołówek... potem tłumaczę, że tak będzie łatwiej nam się porozumiewać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Pokiwał, wlazł na szafę i tam zasnął. Razem z jedzeniem. Chyba zmęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc sprawdzam kto teraz ma wolną chwilę. Chciałbym z kimś teraz spędzić czas... choć nie zapomnę o Xylyn. Sprawa z lasem się wyjaśni, to idę po nią niemal natychmiast. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Wolne ma... Spike. Nie, on śpi... Night. Nie, ona poszła do miasta... Twilight! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc idę do Twilight i z nią spędzam czas jeśli pozwoli i będzie miała chęć. Mam nadzieje, że się zgodzi. Nudno trochę ostatnio. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Razem poczytaliście książki przywiezione przez Silka. Anie się obejrzeliście, a już pora obiadowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 17, 2015 Share Napisano Maj 17, 2015 Więc karmimy siebie nawzajem (czyt. Całujemy) i potem się pytam czy jej nudno. Jak tak, to by mi pomogła i temu duszkowi z wskrzeszeniem lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 17, 2015 Autor Share Napisano Maj 17, 2015 Nie jesteście głodni. Twilight z chęcią by poszła, ale oprócz Night ktoś jeszcze musi zostać w domu. On jest zbyt wielki do opanowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts