Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Nie trzeba - powiedziała, podleciała i usiadła ci na głowie. Ooooooooooooooo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Spoglądam na nią oczami... bo jak ruszę głową to zleci. - To gdzie cię odprowadzić? Bo chociaż tyle mogę zrobić - powiedziałem do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Nie trzeba - powiedziała i zaczęła układać ci grzywę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - To... co zamierzasz zrobić? - spytałem się Xylyn. Matko boska, mówili, że mają dziwne imiona, ale bez przesady. Patrzę na nią nie ruszając głową i oczekuje odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Warkoczyk - powiedziała. Robi ci warkoczyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Ale... chodzi mi o miejsce zamieszkania. Gdzie mieszkasz? - spytałem się. Warkocz? Nie gniewam się... ale... dziwnie się czuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - U ciebie - powiedziała. Denerwujące to jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Zaraz... Ale czegoś nie rozumiem. Możesz mi wytłumaczyć bo już nic nie ogarniam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Uratowałeś mnie. To ostaję u ciebie. Kodeks - powiedziała. Przed oczami przez chwilę wisiał ci warkoczyk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Okey... spoko... nie ma problemu - powiedziałem. Świetnie. Będę mieszkać z dwiema kobietami, z czego jedna jest wielkości mojej głowy. Kurwa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Uśmiechnęła się. Na twarz opadło ci ze dwadzieścia malutkich warkoczyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Spoglądam na Twilight i Fluttershy trochę walnięty tą nagłą sytuacją... to trochę dziwne... MEGA. Nie na codzień wprowadza się do ciebie Nimbuska... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Nimbatka... Eeee... Przez warkoczyki nic nie widać... A Xylyn sobie leży na twojej głowie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Staram się jakoś rozłożyć je tak, bym mógł kurwa widzieć... ale przyznam... miękkie futro ma... kiedy już mam opcje widzenia to spoglądam na to co sądzą o tym Twi i Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Mimo powagi sytuacji ze zwierzakami, Twilight lekko zachichotała. Shy się spakowała i wyszła do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Dzięki za wsparcie - powiedziałem do Twi z uśmiechem. - Dobra... sporo potrzebujesz przestrzeni? - spytałem się spoglądając na nią. Zobaczmy jak bardzo wymagająca jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Nie. Fotel z poduchą wystarczy - powiedziała. - Tylko miękką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Spoglądam na Twi... jeśli to wszystko to idziemy na wartę... jeśli legenda mówi prawdę... no to kurwa mam nowego cienia, bo ona się raczej nie oddali. Za bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Mhm... Wait, jaką wartę? Trzeba się zająć tą klaczą w lesie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 Pamięta ktoś, że ja mam Nimbatkę? Klacz się na nią rzuci. - Twilight, ta klacz co tak rozwala wszystkie zwierzęta. To klacz która mi pomogła wtedy... poinformowała o zapachu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 Gapiła się na ciebie. Pewno myśli, czemu ona stamtąd poszła i jak się tu znalazła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Była w pociągu razem z innymi. Ja chciałem dobrze, nie wiedziałem, że narobię większego rabanu - usiadłem. - Więc kurwa mam wroga we Fluttershy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Nie, jeśli pomożesz w tej sprawie - powiedziała Twilight. Tylko co zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2014 Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Mogła b się przenieść na drugi koniec lasu... tam było by jej nawet lepiej - powiedziałem. Tak kurwa wychodzi pomaganie... to nie oznacza, że żałuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2014 - Ale tam na skraju lasu też żyją kucyki... W lesie też żyją zwierzęta... Nie wiem, co mamy robić... - powiedziała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts