Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Prędzej ją zabiją za to... - powiedziała. No to ładnie... Co robicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Jestem twoim "Chłopakiem" w opinni publicznej u Gryfów. Wyraźnie krzywiłem się jak cię TAM dotykał, Od początku otwarcie mówiłem BE niewolnictwu... Gryfy wiedzą, że klacz już poraz drugi nie zostanie złapana, a tym prędzej zabita... więc kto zostaje na celowniku ich? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Przytuliła cię. - Dopóki jesteś pod moją i Celestii ochroną, nie mają prawa cię ruszyć - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Mam nadzieje... że masz rację - powiedziałem odwzajemniając jej uścisk. Następnie spoglądam na nią. - Dzięki... - powiedziałem, już z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Uśmiechnęła się. A tu Xylyn uzbierała już całkiem sporo drobiazgów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Spoglądam na nią. - Możesz już nawet własny sklep se otworzyć - powiedziałem chichocząc... a ja tak tu wtulony w księżniczkę. W tym momencie złamałem z 30 zasad straży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Pewno tak, ale tyś prywatna straż. Więc możesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Chyba BARDZO prywatna. Ale... trochę długo to trwa... puszczam ją zakłopotany... - No... dobrze... więc... co dzisiaj w... planie? - spytałem się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Na razie nic - powiedziała. To ona idzie poczytać Błękit piór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Przewracam oczyma - Który raz już czytasz tą książkę? - spytałem siadając koło niej. I tak jak kiedyś... Ciche przybliżanie do niej. Spoglądam na nią oczekując odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Chyba trzeci czy czwarty... - powiedziała. Ciekawa książka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - C... co? - powiedziałem już praktycznie dotykając ją całym ciałem. To już się kurwa robi nie zdrowe... chyba. Nie wiem czemu ona tak strasznie polubiła tą książkę. Wcześniej widziałem inne, a teraz tylko z tą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Zauważyła i się zarumieniła. - Szukam za pomocą różnych zaklęć ukrytego tekstu. Za każdym razem gdzieś w książce są porozrzucane nazwy następnych zaklęć, które mam użyć - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Ciekawy Easter Egg. W ogóle to co z Bluebloodem? Wie o naszym "związku", że tak to ujmę - spytałem się z uśmiechem. Ciekawe jak zareagował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Dowiedział się, wkurzył i wjechał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Zaśmiałem się. - Szkoda, że nie widziałem jego twarzy. Pewnie był BARDZO wkurzony... kochanie - śmiałem się coraz ciszej i spojrzałem na nią z uśmiechem. - No... więc chyba już niedługo skończymy z tą zabawą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Zarumieniła się. To co teraz porobicie? Twilight zmieniła zaklęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc spędzamy czas na rozmowie. Potem sprawdzę jak Xylyn udekorowała sobie domek. Potem spoglądam na Twilight kiedy będzie koniec zmiany mojej. - Wiesz... powiem tyle, że byłaś wyśmienitą Udawaną Dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Zarumieniła się. - A ty doskonałym Udawanym moim Specialsomepony - powiedziała z uśmiechem i dała ci drobnego całuska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc tym samym odwzajemniam. - Wiesz... jak ktoś jeszcze ci będzie zawracał głowę w tym znaczeniu... to zawsze jestem do usług. Dobrej nocy - powiedziałem. Mam teraz kilka godzinek wolnego. Pomagam Xylyn w noszeniu jej "skarbów". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Kiwnęła głową, a wy obładowani wróciliście do domu. Xylyn zabrała się za robienie z pomocą Night. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc ja patrzę... i staram się nauczyć trochę o dekorowaniu wnętrz. Może czegoś się nauczę. Zobaczmy jak udekorowała sobie pokoik. Jak co dorabiam mini meble itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Sama robi z różnych drobiazgów... Całkiem nieźle. Nawet ładnie wygląda. Powycinała nawet wzorki z papieru i ponaklejała na ściany od zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Pięknie ci to wyszło... - powiedziałem z uśmiechem wpatruje się w to. Następnie pokazuje jej, możliwość zamykania drziczek od wewnątrz. - Jak byś, dajmy na to, miała focha albo coś ci groziło... drzwiczki powinny wytrzymać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Kiwnęła z uśmiechem. Potem poszła nazbierać patyków by zrobić sobie balkon. Do tego potrzeba jej farby. Ale to już jutro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts