Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Tak, to się wydarzyło po naszych odwiedzinach, więc może coś o tym wiemy - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Będą tam gryfy? - spytałem się lekko przerażony. Nie ma co... ale wiem, że będzie trzeba uważać. JA odjechałem jako ostatni, więc równie dobrze można mnie oskarżyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie powinno ich być - powiedziała. Xylyn zbiera kwiatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Mam nadzieje. Wciąż mam przeczucie, że przeze mnie Equestria pójdzie do piachu. Nie płacze po nim, prawda, ale wierzyłem, że można to było inaczej załatwić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Westchnęła. Usiadła sobie na ławce. Za kilka minut będzie deszcz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc przygotowuje parasol. - Nie przejmuj się. Jeśli będę na celowniku, to jakoś sobie poradzę. Przecież wciąż będę miał możliwość pisania na naszym Prywatnym Kanale... więc nikt nie przechwyci naszej wiadomości. Poza tym... dla Gryfów będzie korzystniej jeśli mnie oskarżą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Przytuliła cię. - Nawet jeśli cie oskarżą, to nic nie zrobią - powiedziała z uśmiechem. Zaczęły padać pierwsze krople. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Rostawiam więc parasol i daje nad nią... - Ja mam pancerz, więc mną się nie przejmuj - powiedziałem do niej z uśmiechem, trzymając nad nią parasol. Jestem w Postaci Podmieńca. Mam nadzieje, że woda nie działa na mnie jak Ateista na Mszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Nie, wszystko ok. Tylko trochę mokniesz. Nawet ciekawie jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Spoglądam na nią, cały mokry. - Jak tam życie bez "natrętów" - spytałem uśmiechnięty. Daje parasol też tak, by i Xylyn nie zmokła za bardzo, ale to ona już pewnie wcześniej tam wlazła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Twilight podsunęła parasol w twoją stronę byś też nie mókł. - Jest dobrze, bardzo spokojnie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Więc jednak mój plan zadziałał. Wiem, że to nie moja sprawa, ale masz już kogoś na oku? - spytałem się spoglądając na nią zaciekawiony. - Jeśli nie chcesz, to nie mów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Może potem? - zapytała zarumieniona. No to teraz nie powie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Okey... spoko... - powiedziałem i tak siedzimy... jakiej w ogóle szerokości jest ten parasol? Bo jeśli mam nie zmoknąć (z rozkazu Twi) to muszę siedzieć blisko niej... z Xylyn na kolanach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Nie aż tak mały. Xylyn siedzi na twojej głowie. Dosyć mocno zaczęło lać. Lepiej idźcie do zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc wstajemy i idziemy. Kiedy będziemy w środku odkładam parasol już złożony i sprawdzam czy Xylyn i Twi są przemoczone. Jak tak to idę nam po ręczniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Twilight idzie pod prysznic, Xylyn wzięła ręcznik i się wytarła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc ja też się wycieram. Daruje tym razem zmianę w ręcznik, więc rozmawiam z Xylyn. Skoro opowiedziała już coś o sobie, to teraz moja kolej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Pyta cię, skąd jesteś i jak tu wylądowałeś. Bywa. Wytarłeś się do sucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Teraz mam Xylyn na głowie... dosłownie. Nie mogę nagle znikać kiedy Twi zawsze idzie się kąpać. No chyba, że Nimbaty jakimś cudem są zboczone... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Nie są. A na ciebie czeka Xylyn ze swoimi pytaniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc po opowiedzeniu historii czekam na pierwsze pytanie na temat mojej historii jaką opowiedziałem. No... pięknego życia to ja kurwa nie miałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Współczuje ci. Nie pyta więcej. Po jakimś czasie Twilight wyszła z łazienki. Co teraz porobisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 No cóż... spędzam z nią i z Xylyn czas. Może powie mi... bo wychodzi na to, że kogoś ma już na oku. Tak czy siak, pomagam jej i inne sprawy. Ah... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Nie powie. Powoli robi się późno. Czas do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts