KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc powoli się z bieram. Xylyn już pewnie się rozgościła na mojej głowie. Ah... więc podchodzę do Twi i ją żegnam. No... kolejna udany dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Przytuliła cię na do widzenia. Gdy wróciłeś, Night znowu zmagała się z książką kucharską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc i tym razem jej pomagam, zachodząc ją "od tyłu" i kierując jej kopytami. W międzyczasie pytam się jej jak minął jej dzień. Mi super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Jej dobrze, podłączyła jakimś cudem dom Xylyn do prądu i do wody. Jakoś zrobiliście jarzynową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Wolę nie pytać ile z tym robiła. Więc jako pierwszy... próbuje jarzynową... upewniając się czy ktoś zna pierwszą pomoc. Tak czy siak... próbuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Wow. Jadalna. Czyli nie umrzesz. Zjedliście, a Xylyn od nowa urządza i maluje dom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc siadam z Night na kanapie. Ja ją obejmuje. - Za dwa tygodnie nie zgadniesz, gdzie jedziemy - powiedziałem do niej z uśmiechem. Na pewno się jej spodoba, że jedziemy do Światowej Stolicy Snobów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Gdzie? - zapytała. Uśmiechnęła się. Yay. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Światowa Stolica Snobów, Chamów i wymądrzającej się szlachty. Canterlot. W cenie zakwaterowanie w pałacu, posiłek z 3 księżniczek, i poczucie wyższości nad wszystkimi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Zachichotała. - No to będzie ciekawie - powiedziała. Zaburczało ci w brzuszku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc ją całuje tak czule jak tylko potrafię. - Owszem... będzie. Skoro podchody z tym, że jestem "chłopakiem" Twi się skończyły, już nie musisz patrzeć jak się publicznie tulimy i chodzimy. Jak Blueblood się dowiedział o tym, to podobno tak wpadł w szał, że spierdolił z Canterlotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Odwzajemniła. Starczy na kolację. Mrrrr. Ziew. Czas spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Więc kładziemy się i krótkim "Dobranoc" do Night i Xylyn, zasypiam, tuląc moją dziewczynę. To jest życie. Cudna dziewczyna, zajebista robota... nic tego nie zjebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Obudził was w środku nocy wściekły ryk. Który miałeś już okazję usłyszeć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Podnoszę szybko głowę... CO SIĘ KURWA DZIEJE?! Wstaje szybko i podbiegam do okna by dowiedzieć się co się stało. Cholera... musiałem kurwa wykrakać... MUSIAŁEM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Rasa tej klaczy. Panoszy się po Ponyville. Nie zabijają, ale dokładnie przeszkują miasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Wybiegam do nich. - Co się stało!? - spytałem się przywódcy grupy... jeśli mnie nie zaatakują. Mam taką nadzieje. Naprawdę. Nie chce by nagle jakiś mi się rzucił do gardła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Gdzie źrebaki?! - warknęła na ciebie Materi. - Młode zniknęły! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - CO?! JA nie wiem... powiedz mi co się stało - spytałem się Materi. Następnie po usłyszeniu odpowiedzi pomagam im szukać... wpierw sprawdzę u Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Powiedziała, że gdy w środku nocy ktoś wyruszył na polowanie, to jeszcze były. Kilka minut temu ich strażnika znalazł ogłuszonego, a maluchów nie było. Shy natychmiast się obudziła i poszła szukać i pytać zwierzaki. Jest trzecia nad ranem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Z Całego PonyVille tylko Ja, Twilight, Fluttershy, Night i Xylyn wiem o waszym gnieździe. Ale my tego nie zrobiliśmy. Może jakiś Łowca znalazł wasz trop i zaprowadziło go to do waszego leża? Tak czy siak, pomożemy wam szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Przeszukaliście Ponyville, jego okolice, zwierzaki cały las i nic. Nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie mogły się zapaść pod zie... Komu ostatnio podpadliście? - powiedziałem prędzej w stronę Materi. Ona wie... zabiła ich przywódcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Ale... Jak? - zapytała. Gryfy mogły przylecieć, zabrać i uciec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Gryfy mogły przylecieć, zabrać i uciec. One mają tyle siły by was uderzyć... a w najbliższym czasie TYLKO ty i ja im podpadliście... wiesz czym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts