Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Kiwnęła. Jest wystraszona i zdenerwowana. Co robić, co robić, co robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Twilight... możesz posłać po... Celestie? - spytałem się jej... sami nie załatwimy tego. A to, że mogły zrobić to gryfy to BARDZO prawdopodobne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Twilight poszła napisać list. No to jest problem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Gryfy nie są miłe... albo zrobią dzieciakom krzywdę, albo przekabacą je na ich stronę. A wtedy będzie NAPRAWDĘ źle... trzeba będzie pomyśleć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Albo zaczną je traktować jak zwierzęta... - powiedziała przerażona. No ładnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie dopuszczę do tego. Poczekamy na Celestie i wtedy wszystko wyjaśnimy - powiedziałem i czekam na tą Białą sukę która była sędzią w moim procesie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Po jakimś czasie przyleciała, otoczona tarczą. I teraz Celka wie o istnieniu tej rasy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 TO mnie pewnie też pozna. Staje koło Twilight ze ściągniętym hełmem. Nie ma sensu kryć się jako ogier. Tak czy siak, ja nie będę do niej mówić... jak będę musiał to wyraźna niechęć będzie widziana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Twilight mówiła, ale Celestia nie słuchała. Wszystkie kuce z lasu warczały na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Więc nie zmieniłaś się przez te 10 lat - powiedziałem spoglądając na nią z nie ukrywanym rozbawieniem. - Wciąż masz w du*** innych, byle dla ciebie było lepiej? - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Zamilcz - powiedziała. Stwory chyba ledwo się powstrzymują od rzucenia na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Zmieniam się spowrotem w postać jaką mnie ostatnio pamięta, źrebaka. - Mam prawo... w końcu przez ciebie przesiedziałem 10 lat za nic - i wracam do normalnej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Od kiedy wiecie o ich istnieniu? - zapytała. Stwory warczą na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Od kilku dni... nie są potworami jak się je bliżej pozna... a nie od razu, wypędzi - powiedziałem sarkastycznie. Nie lubię jej... od czasu mojego procesu miałem w głowie jeden cel. Zemścić się na Rarity i Celestii. Ale skoro Rarity się wtedy bała, to jej wybaczyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Czemu mnie nie poinformowaliście o zagrożeniu dla Equestrii? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Bo nie są zagrożeniem. Jak się je zostawi w spokoju, to można z nimi całkiem ciekawie i miło spędzić czas... wiem, bo jako jedyny zaufałem im, i jak dotąd nie żałuje tej decyzji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - SĄ zagrożeniem dla Equestrii- powiedziała. Stwory nie są takie głupie w ciągu sekundy uciekły do lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Powiedz mi... Czy KIEDYKOLWIEK próbowaliście zaprzyjaźnić się z nimi? Właśnie NIE, i nie wmówisz mi niczego innego. JA uratowałem jedną z niewoli, i powiem ci, że NIE ŻAŁUJE... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Ich rasa wynordowała kiedyś pół Equestrii. Bez. Powodu. - podeszła do Twilight. Poszły do zamku. Raczej Celestia nie zrobi wiele w sprawie zaginionych młodych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Mrugam i idę do swojego domu. Biorę juki i zaczynam pakować się. - Mam dość... nie mam zamiaru, żyć w kraju gdzie rządzi taka Idiotka - powiedziałem ładując swoje rzeczy do torby. Spoglądam na Xylyn i Night. - Nie musicie iść ze mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Xylyn idzie bo z tobą, a Night zaczyna się pakować. Możecie na twojej chmurce od niej położyć rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 (edytowany) Nie trzeba. Poniosę wszystko. Poza tym, latającą chmurkę będzie łatwo widać. Tak więc biorę juki moje i Night i wychodzimy z domu i idziemy na stację. Edytowano Grudzień 30, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 Tylko, że Night mało rzeczy nie ma. Wzięła najważniejsze, napisała do znajomego, że wyjeżdża i poszła z tobą. Ze stacji poza Equestrią jest tylko jedna stacja. Grifonicon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2014 Share Napisano Grudzień 30, 2014 Tam wyjdziemy. Potem raczej wątpię bym ja miał jakieś szanse w Equestrii. - Co zrobimy potem? - powiedziałem przybierając postać ogiera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2014 - Nie wiem... Je$li mamy odpowiednie pieniądze, to można tam domek wynająć... - powiedziała wracając z biletami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts