Sakadetsu Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Wielki miecz co..zobaczmy jak wygląda*Wszedłmienił swój na miecz rycerski po czym go złapał*Wow*Przewrócił się na trawę od razu*Cieżki... Trzeba przyznać że tutaj bez 2 rąk się nie obejdzie... Będę musiał w późniejszym czasie stworzyć broń odpowiednią dla siebie ...*trzymał broń i stara się nia machać w powietrzu żeby wyczuć jego mase.. Na jego szczęście stan zdrowia ma pełny dlatego może nieco poćwiczyć* Uff...naprawdę ciężkie*Usiadł na trawie i zaczynał odpoczywać przecierając swoje czoło* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 10, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2015 (Okej, żyjemy co nie? Sorry za niepisanie, Dark Night mówiłem coś ._. no ale niech ci będzie) (System) Nagle do Isy podeszły 4 niedźwiedzie dające po 40 doświadczenia oraz 40 sztuk złota. Zadawały 140 punktów życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 *Czul że nie ma ani trochę odpoczynku. Na szczęście wstał. Złapał swój miecz w swoje dłonie wyciągając nieco z ziemi. Wie jak walczą niedźwiedzie bo już je pokonał. Oraz wie że to jego ostatni przeciwnicy. Bo kiedy je pokona to ma zamiar wrócić do miasta i odpocząć. Miał też nadzieje że wystarczy mu na mały pokój z łóżkiem. Ale na ten moment przecinał brzuchy misiom żeby szybciej padły* *Czul że nie ma ani trochę odpoczynku. Na szczęście wstał. Złapał swój miecz w swoje dłonie wyciągając nieco z ziemi. Wie jak walczą niedźwiedzie bo już je pokonał. Oraz wie że to jego ostatni przeciwnicy. Bo kiedy je pokona to ma zamiar wrócić do miasta i odpocząć. Miał też nadzieje że wystarczy mu na mały pokój z łóżkiem. Ale na ten moment przecinał brzuchy misiom żeby szybciej padły* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Styczeń 11, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2015 (System) Isa zdobył 700/800 doświadczenia, poziom życia 110/250 + 160 sztuk złota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Styczeń 11, 2015 Share Napisano Styczeń 11, 2015 *Schował swój miecz na plecy jak t zawsze się robi z duza bronią*Ajć..Trochę oberwałem.. sądziłem że będzie latwiej*jak powiedział z walka kończy. Wraca spokojnym Krokiem w stronę miasta po dróżce. ma nadzieje że walczyć z nikim już nie musi bo nie ma ochoty ani sił Fizycznych* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 12, 2015 Share Napisano Styczeń 12, 2015 Wróciłem do miasta i rozejrzałem się za tanim domkiem dla 4 osób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 (edytowany) *Kiedy wrócił do miasta usiadł na ławce. Mimo wszystko ma na swoich plecach cieżki miecz* Mam dosyć...a mogłem więcej ćwiczyć uff*rozglądał się za ludźmi jacy tutaj byli. Zdziwił się jednak że do takiego świata Wpuścili nawet Dzieci chodź było wymagania wiekowe. Podniósł głowę by popatrzeć na zmieniające się niebo i zastanawiał się czy jest możliwe ucieczka z tej gry. Bo skoro jest podlączony to plan z baterią się nie udał.. Zacząłem myśleć ile może trwać `ucieczka do rzeczywistości`` Edytowano Styczeń 14, 2015 przez Sakadetsu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 (coś to Rp lekko nam padło) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 13, 2015 Share Napisano Luty 13, 2015 ((GM nie ma więc nie ma się co dziwić)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 (Troche szkoda chociaż 2 postacie wróciły bezpiecznie do miasta) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts