Szeregowa WW Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Heloł ~ Heloł Wszystkim ~ Zbliżają Się święta i w ogóle. W związku z tym wraz z Vinyl postanowiłyśmy urządzić WIELKĄ IMPREZĘ GWIAZDKOWO-SYLWESTROWĄ! Wszyscy są zaproszeni ~ Forum Calutkie, wszystkie kucyki i ktokolwiek kto tu jeszcze przyjdzie! Możecie tu robić co chcecie, ten temat jest wasz ~ Możecie tu rozmawiać, dyskutować, rzucać się ciastkami lub śnieżkami, składać sobie życzenia, biegać z kolorowym łańcuchem choinkowym na szyi, śpiewać, tańczyć ... cokolwiek. Co dusza zapragnie :3 Róbcie tu wszystko co ma związek z tematyką - czyli ze Świętami i Sylwestrem. Możecie wrzucać tutaj piosenki z YouTube, oczywiście bez żadnych scen gore / clop xDD Mam Nadzieje że nie pozwolicie przez zapanowała tu cisza! Jak juz wspominałam w Regulaminie Imprez - Obowiązuje tu oczywiscie regulamin działu i forum Bez kłótni I pamiętajcie - Dobra zabawa przede Wszystkim: 333 Jak Maja wyglądać wypowiedzi? Styl pisania jest dowolny, aczkolwiek pamiętajcie kochani, że to nie sesja tylko Impreza Forumowa ~ Impreza kończy się - 02. 01. 15 r. Tak wiec UWAGA UWAGA! Imprezę Gwiazdkowo-Sylwestrową czas zacząć ~! *Wbiega na salę z czapką Mikołajową na głowie i łańcuchem choinkowym na szyi* Zaczynamy zabawę! Edytowano Grudzień 22, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Trolololo! Bynde pierwszy który napisze tutaj post xD Oznajmiam odrazu, że przekierowywanie jest złe, a dokładniej zły link jest xD A tutaj nutka z JuTuba https://www.youtube.com/watch?v=1nC5kXBLhDk rzucać się ciastkami lub śnieżkami NIE MA ŚNIEGU! xd Link do komentarza
Onyx Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 *rzuca ciastkiem w Szeregową* Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 *rzuca piankami w wszystko co się rusza* Link do komentarza
Riddle Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Zwyczajnie PIĘKNA kolęda. Ale nie pasuje na imprezy, co w niedługim cza~ *uchyla się przed pianką* Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Wbiega na scenę związany (przez Lyrę) kolorowymi łańcuchami i rzuca śnieżką, kupioną w Biedronce (za 2.99zł) w Avatara, za zepsuty link na głównej Dla Szeregowej - mnóstwo inspiracji, pomysłów na zabawy i dyskusje w prowadzeniu oraz standardowe najlepszego, zdrówka i takie tam A dla Vinyl Scratch od dawnego avatara:Lubicie "Piratów z Karaibów"? Tiesto też: O! Byłbym zapomniał o Octavii - dla niej Adagio for Strings (w nieco "Vinylowej" wersji, w końcu to impreza, a nie występ orkiestry dla Luny w Canterlot) Edytowano Grudzień 22, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 *dalej rzuca piankami bo nie dali mu śniegu* Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Grudzień 22, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2014 Jakim cudem... Skąd.. Jak ten link się tam wziął to ja nie wiem x"D Wcale nie ja *rzuca śnieżką z waty cukrowej w Triste Cordis'a* Wszystkiego dobrego, zdrówka, szczęścia, duuuuuuuuuuużo szczęścia, żebyś miał łatwiej w życiu, wszystkiego co najlepsze, dobrego sprawowania się w dziale i spełnienia marzeń ^.^ Wszystkiego dobrego w nowym roku Tak btw wesołych i zdrowych dla Skaja, którego prosiłam żeby zmienił obrazek działowy jakiś miesiąc temu, a do tej pory tego nie zrobił : ))) Link do komentarza
Frodo Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Ja życzenia złożę dopiero w Wigilię (^^"), ale rozkręcę imprezę! Edytowano Grudzień 22, 2014 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 (edytowany) Zagłusza tego muzycznego Kevina puszczając "ile fabryka dała": A Triste rzuca w Frodo prezentem "podchoinkowym". Zawiera to co chcesz Edytowano Grudzień 22, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 Trolololo! *skończyły mu się pianki więc przebiega przez scenę w samych bokserkach rzucając krówkami* Keep Calm & Have Merry Christmas! Link do komentarza
Onyx Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 *nadal rzuca ciasteczkami i cieszy się, że jeszcze mu coś zostało* Link do komentarza
Mephisto The Undying Napisano Grudzień 22, 2014 Share Napisano Grudzień 22, 2014 *Wyskakuje z helikoptera na skrzyni pełnej ciastek do której przypięty był spadochron* Siemaaaa~ Co tam? Bo u mnie zero śniegu ._. I nawet choinki nie mam To tak. Ode mnie jako przypomnienie Bo I trochę muzyki :33 https://www.youtube.com/watch?v=0mOBUUhsRwc Link do komentarza
Szeregowa WW Napisano Grudzień 23, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2014 *wybiega z sali i po chwili wbiega z powrotem taszcząc choinkę* Heheheh~ *rzuca cukierkami na wszystkie strony* Link do komentarza
ryma2001 Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 *Wpada na sale niosąc ze sobą tonę śniegu* -Czas na bitwę na śnieżki! *krzyczy formując pierwsze śniegowe kule i rzucając je w przypadkowych imprezowiczów. W tym samym czasie przez dach, zrzucone z helikopteru wpadają głośniki i odtwarzacz, zagłuszający całą pozostałą muzykę* Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 23, 2014 Share Napisano Grudzień 23, 2014 *idzie do Niebieskiego Światła (inglisz) po chwili staje przed nim i z przymrużonymi oczami rzuca w niego krówkami* Lel Życzonka dla fanów Be eFa Link do komentarza
SuperStarPL Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) A co mi tam - Wszystkiego najlepszego, pomyślności, spełnienia marzeń i szczęścia na ten nowy rok. Trzeźwego sylwestra (lub w umiarze) Edytowano Grudzień 26, 2014 przez SuperStarPL Link do komentarza
BlackBird Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 *Rzuca we wszystkich balonami z wodą twierdząc że to śnieg* Link do komentarza
Frodo Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 *Wbiega w uszach i ogonie pucyka (takich jak w EG) i krzyczy* Dziś na teletoon leciało EG RR, a ja je przegapiłam!! Teraz coś pucykowego! https://m.youtube.com/watch?v=F6zhknRuqmE Link do komentarza
timber Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 *Razem z Octavią wchodzi na salę, wyrafinowanym krokiem staje u jej boku na podeście i rzuca w Szeregową i Frodo pianą do mycia się myśląc że to śnieg.* Wszystkiego najlepszego z okazji świąt od Timber i Octavii! ^^ Kontynuując zaczęte, kucykowy utwór. Oczywiście świąteczny. Link do komentarza
SolarIsEpic Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 <TRUTUTUTRUTUTUTU> Na impreze wjechało coś o wyglądzie czołgu połączonym z UFO z dziesięcioma lufami, za sterem w czołgu siedział Deadpool w czapce mikołaja, moja głowa wystawała na szczycie machiny gdzie w kokpicie miałem wielki czerwony guzik z napisem "STRZELAJ". Spider-Man który również siedział w środku kabiny i ładował działa lekko zaskoczony sytuacją już zakładał nauszniki żeby nie ogłuchnąć (Deadpool nie potrzebuje, regeneruje się). -WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM!- krzyknąłem- ALE POTRZEBNY WAM PARTY CANON 2000000000!- nacisnąłem guzik a z pięciu dział wyleciały śnieżki a z kolejnych pięciu ciasta i konfetti Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 Lel *wyciąga pilot i naciska na nim "aktywuj" po czym z satelity "KCNCS8923" (nazwa nie przypadkowa) wystrzelonej kilka dni wcześniej na orbitę wystrzeliwuje ogromną krówkę prosto w Solarlsa* Hehehe, łapaj tą krówkę A tutaj sołndtrak (Inglisz Pałer ) z BF2 na świąteczne lampki z serdecznymi życzeniami dla BiP'a, Tristego, Szeregowej, oraz Uszatki - Battlefield 2 ever alive Link do komentarza
SnuJ Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 (edytowany) i jeszcze to Edytowano Grudzień 24, 2014 przez DarkEpisod Link do komentarza
SolarIsEpic Napisano Grudzień 24, 2014 Share Napisano Grudzień 24, 2014 -Jako przerwa w magicznym pojedynku może być...- powiedział patrząc na lecącą krówkę po czym krzyknąłem w głąb czołgu- Deadpool, Spidey ulubieńcy moi ustawić się ustawiamy tryb "TO BARDZO ZŁY POMYSŁ"- z wnętrza dobiegły szaleńcze okrzyki radości Wade'a Wilsona i smutne pomruki Petera Parkera. W miejscu gdzie wystawała moja głowa pojawiła się szklana kopuła a krzesło na którym siedziałem zmieniła się w leżak przez co widziałem sufit. Przód pojazdu zmienił się w nogi a dwie lufy się rozłożyły i okazało się że są przyczepione na czymś w rodzaju ramienia, całość stanęła na nogach, wtedy reszta luf przeszła na plecy. -Ładować specjalne ogniwo zasilające!- owe ogniwo było...dość niebezpieczne, był to rdzeń ze zbroi Iron Mana, połączony z Okiem Aggamota, deską Srebrnego Surfera, promieniami Gamma oraz Rękawicą Nieskończoności (razem z Kryształami Nieskończoności oczywiście). Kiedy rdzeń trafił na swoje miejsce zbroja najpierw zaburczała, później pojaśniała a na końcu tupnęła w ziemię (tworząc mały krater). Spojrzałem na blisko lecącą krówkę (przez to jak ułożył się pojazd mogłem teraz widzieć jakbym stał na nogach) , wycelowałem i strzeliłem w nią z działa (wielkim radioaktywnym Gamma tortem) który walnął w krówkę tak mocno że razem z nią poleciał tam skąd przyszedł, czyli do satelity która po spotkaniu z tortem wybuchła. -O TAK! Jak ja lubię niepotrzebnie wysadzać duże rzeczy! Dark Episodzie wybacz za satelitę! Mam nadzieje że ubezpieczyłeś ją od tortów! A teraz coś innego- wycelowałem w powietrze po czym z działa wystrzeliła wielka disco kula unosząca się w powietrzu Link do komentarza
Recommended Posts