Lukiner Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 ENG: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=I5hV-HKoFyU PL: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=L0FSE-j6txo&feature=player_embedded NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DISCORD WHYYYYYYYY dlaczego tak się dałeś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Cudoffny odcinek. Koncowka zerznieta ze Star Wars wymiata, lol. Szkoda ze nie puscili jeszcze muzyki koncowej z SW Edit: jednak i muzyka sie zgadza ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Queen Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Łee...znowu zapomnieli o Lunie :/ no ,ale chociaż Derpy na końcu była... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Of course! Luna na 100% wylądowała na księżycu (znowu ;o) Biedny Discord :( No, ale Trollestia zaniepokoiła się tym, że w Equestrii jest większy troll niż ona i musiała coś z tym zrobić. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robino Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Gdzie mogę obejrzeć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 24, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Gdzie mogę obejrzeć? eng wersja dodana .... wersja hd będzie później Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 SO MUCH PONYSTYLE WIN! Odcinek był świetny! Power Rangers, ale z bardzo demotywującym początkiem. To było okropne ; o Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 NO K[MUUU]A, NIE POTRAFIĄ TRZYMAĆ W NAPIĘCIU TYLKO OD RAZU DAĆ HEPI ENDA?! No cóż, teraz tylko mieć nadzieję na powrót bądź inne niebezpieczeństwo, albo częściej pokazujące się i mówiące postacie drugoplanowe... EDIT: No może nie jest tak źle... Był Derpy, Lyra i Colgate... ... ... ... ALE CZEMU K[MUUU]A NIE VINYL, LUNA I OCTAVIA?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Odcinek, jak zwykle świetny. A Pinkie Pie w końcowej walce mnie rozwaliła Chocolate rain - I will miss Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Odcinek cudowny, pinkie jak zwykle zniszczyła system :heart: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 24, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2011 ale jednak trzeba przyznać że Discord pojechał równo po wszystkich i po wszystkim w tym odcinku i to nawet lepiej niż w poprzednim.... siedząc z kumplem i oglądając to co chwile pękaliśmy ze śmiechu z tego jak trollował xD ale krew nas zalała, gdy zobaczyliśmy w jaki sposób Twilight odzyskała wiarę w siebie..... SERIO LISTY?!?!? the fuck..... już wolałbym aby postaci drugoplanowe/CMC/etc... albo przynajmniej Luna się pojawiła i przypomniała w jaki sposób pokonały NMM przy pomocy EoH.... pójście na łatwiznę lame no i oczywiście nie ogarniam zachowania Discorda na koniec O_o skoro Spike był w stanie zauważyć że paczka zszarzała to jakim cudem Discord który jest over 9000lv wyżej niż baby dragon nie zobaczył tego że: 1. mane6 odzyskały kolory 2. współpracowały 3. normalnie się zachowywały 4. miały na sobie EoH 5. potrafiły korzystać z EoH itd. tylko spoko ja sobie usiądę i dam się załatwić jak kompletny noobz .... liczyłem że rozegrają to nieco lepiej z Discordem, aby uciekł osłabiony i w kilku randomowych odcinkach "psocił" lub wrzucał niegroźne troll akcje dla samego uśmiania się lub na koniec uwolni się z kamienia pod postacią chibi Discorda posiadając jedynie 10% swojej mocy by robić za tego psotnika/żartownisia..... wyobraźcie sobie chibi Discord + Pinkie Pie + RD .... imba prank team no coż i tak Discord pozstanie w naszej pamięci, a fani nie dadzą zapomnieć o awesome trollu .... więcej komiksów, więcej artów, więcej memów, więcej filmików, więcej piosenek o tematyce Discorda !!! więcej więcej więcej !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geledrin Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Lukiner się zakochał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 24, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Lukiner się zakochał wait what? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vanadiss Napisano Wrzesień 24, 2011 Share Napisano Wrzesień 24, 2011 Luka ma 404 Posty, więc co się dziwić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 Do 10-11 minuty jest bardzo smutno ;/ Prawie się popłakałem, jak moja Twilight straciła kolorky :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EmoTacoZ Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 Do 10-11 minuty jest bardzo smutno ;/ Prawie się popłakałem, jak moja Twilight straciła kolorky :/ Smutno to było, jak ten zimny chooj discord, wmówił mojej pinkie, że się z niej śmiali ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 Smutno to było jak Discorda ukamienowali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 W tym odcinku była najsmutniejsza scena ever. Jak Twilight zrobiła się smutna. Druga po niej jest chyba to, gdy Twilight (znowu) po użyciu magii w odcinku Winter Wrap Up się rozpłakała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Wrzesień 25, 2011 Share Napisano Wrzesień 25, 2011 W tym odcinku była najsmutniejsza scena ever. Jak Twilight zrobiła się smutna. Druga po niej jest chyba to, gdy Twilight (znowu) po użyciu magii w odcinku Winter Wrap Up się rozpłakała. Mam dokładnie tak samo ;o Te sceny po prostu ściskają serca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Wrzesień 26, 2011 Share Napisano Wrzesień 26, 2011 Odcinek świetny , nie wyobrażałem sobie Fluttershy z tej złej strony ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Wrzesień 26, 2011 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2011 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Wrzesień 26, 2011 Share Napisano Wrzesień 26, 2011 dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakoon Napisano Wrzesień 26, 2011 Share Napisano Wrzesień 26, 2011 lol'd @Edziu1 Nie bij mnie. Przyszedłem tu z golowego forum i tam pod linkiem 1 wyraz to standard. Ale jak chcesz: 1 ramka mnie jakoś tak zdziwiła, bo Spike nigdy nie odmawia spotkaniu z Rarity. A 3 ramka mnie po prostu rozwaliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 ObsessionOctopus dodał już nowy odcinek! Dla tych co chcą looknąć po polsku ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalegsonnn Napisano Wrzesień 28, 2011 Share Napisano Wrzesień 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=L0FSE-j6txo&list=UUqE2jErS28DpSPuZUSAlnUQ&feature=plcp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się