Szeregowa WW Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Mabel oparła się na łokciach przez co jej twarz była jeszcze bliżej twarzy Judasa. - Ejj~ Mogę ci coś powiedzieć? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 Gdyby Judas mógł zrobił by się jeszcze bardziej czerwony. - T... tak możesz... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - Kocham cię~ Hue~ - powiedziała i pocałowała go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - S... serio? - zapytał patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Luty 28, 2015 Share Napisano Luty 28, 2015 - No pewnie że serio~ - powiedziała śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 - Ja ciebie też kocham w sumie... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 - Yaaaay~ - zaśmiała się. - Jesteś taki słodziutki że ojeju hue. - powiedziała i zaczęła się bawić włosami Judasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 - Nie przesadzaj. - powiedział Judas ukrywając twarz w dłoniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Ale naprawdę! - powiedziała i chwyciła go za ręce tak żeby nie mógł zasłonić sobie twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Judas był już naprawdę bardzo czerwony. - Dziękuje... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Mabel uśmiechnęła się wesoło i przytuliła się do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Judas uśmiechnął się delikatnie i przytulił dziewczynę. - Jestem cały czerwony. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 - Tak, widzę właśnie. - zaśmiała się. - Ale to właśnie jest urocze~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 - Nigdy tak nie miałem... i nikt nie nazwał mnie uroczym. - wyszeptał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 - No popatrz~ - zaśmiała się i pogłaskała go po policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 - Przejdziemy się gdzieś? - zapytał po chwili Judas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 - Tak, ale pod warunkiem że przytulisz mnie jeszcze. - powiedziała Mabel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 - Przytulę. - powiedział Judas obejmując dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Mabel przytuliła się do chłopaka i po chwili wstała. Przeciągnęła się. - Aaaalee fajnie było~ No już, już wstawaj Judas~ - powiedziała śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Judas wstał, przeciągnął się. - Idziemy na lody? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 - Tak~ Lody są słodkie, w słodkie jest pyyyyyyyyszne~ - zaśmiała się i chwyciła go za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 Judas złapał dłoń dziewczyny i poszedł za nią. - Hm... gdzieś tu jest lodziarnia. - powiedział Judas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 - Gdzieeee? Bo ja nie wiem heh~ - zaśmiała się rozglądając się w okół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 19, 2015 Share Napisano Marzec 19, 2015 Judas rozejrzał się. - Tam. - wskazał jeden kierunek i pociągnął za sobą Mabel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Mabel poszła za Judasem. Cieszył ją dzisiejszy dzień. Nawet nie pamiętała już że wcześniej było jej smutno. Chciała by każdy dzień był taki fajny jak ten. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts