Dean Ambrows Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Vergil po długim odpoczynku ruszył do lasu z siekierą. Zaczął rąbać drewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Chciałbym móc częściej tak z tobą dni spędzać ale mam pracę niestety. - powiedział Judas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - No wieeeem... No ale cóż będę na ciebie czekać~ i jak będziesz wracać do domku, to sobie pójdziemy na jakiś spacerek albo co. - powiedziała Mabel i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Judas uśmiechnął się. - To miłe Lisku - powiedział i pogłaskał Mabel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - Będę siedzieć przed twoim domkiem i będę na ciebie czekać~ - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - W porządku Lisku. - powiedział uśmiechając się jeszcze szerzej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 - Ej ej ej~ Wiesz co? Chciałabym żebyś mnie tulił codziennie i... Iiii i żebyś mnie głaskał bo to takie fajnie i milusie~ - powiedziała Mabel z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Chłopak wysłuchał słów dziewczyny i przyjrzał jej się. - W takim razie będę cię głaskał i tulił. Nawet kilka razy dziennie. - powiedział Judas uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - To fajnie~ Cieszę się~ - powiedziała ze śmiechem. Po chwili dziewczyna zauważyła swojego brata który siedział na murku i pisał coś w tej swojej książce. Chłopak podniósł wzrok, od razu zauważył Mabel i Judasa. Wstał i podszedł do nich. - No proszę, proszę. Moi mili państwo zakochani. - zaśmiał się. - Czyli co sister, teraz będziecie sobie razem mieszkać i w ogóle? - Wcale że nie...! - powiedziała Mabel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - M-mieszkać? K-kto by chciał ze mną mieszkać? - zapytał niepewnie Judas patrząc na Dippera, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Dipper spojrzał na Judasa. - Mabel z całą pewnością by chciała. - powiedział. Dziewczyna się tylko zaczerwieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Judas zaczerwienił się. - Przesadzasz. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - Nie wydaje mi się żebym przesadzał choć trochę. - powiedział Dipper. Mabel w końcu nie wytrzymała. - Skoro tak bardzo chcesz żebyśmy mieszkali osobno to proszę bardzo. - powiedziała i rzuciła mu klucze do swojego domu. Brat złapał je. - Pójdę sobie! - Racja. Zresztą i tak nie chcę znowu mieć tej samej sytuacji co zawsze. Ciągle kogoś przyprowadzasz i przesiadujesz do nocy. Szczerze to już nie raz miałem dość tych twoich koleżaneczek. - mruknął. - Naprawdę? Myślisz że to takie super wysłuchiwanie twojego gadania w nocy gdy czytałeś książki kryminalne? Ta twoja "ekscytacja" doprowadzała do szału! - zawołała Mabel. - Dobra, jeśli tak to proszę bardzo! Droga wolna. - Tym lepiej! Papa - powiedziała, odwróciła się i poszła szybkim krokiem gdzieś daleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Judas nie zdążył nawet spróbować załagodzić sytuacji, kłótnia się wywiązała, stała tak przez chwilę osłupiały a po chwili odwrócił się i pobiegł za Mabel. - Hej czekaj! - zawołał za nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Mabel nie zatrzymała się ani się nawet nie obróciła. Po prostu dalej szła przed siebie. Dipper spojrzał na klucze które miał w ręce i westchnął. Poszedł w stronę lasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Judas przyśpieszył, wiedział że Mabel jest zdenerwowana ale i tak biegł za nią, nawet jeśli miała by go zdenerwowana walnąć z liścia. Po chwili dogonił ją. - Mabel. - powiedział zrównując swój krok, z jej krokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - Mabel tu nie ma. Odleciała sobie do krainy tęczy i kolorowych koników. - powiedziała krzyżując ręce na piersiach i pobiegła przed siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Judas pobiegł za Mabel. - A jak tam dotrzeć?! - zawołał za dziewczyną. Po chwili potknął się o swój ogon i wyrżnął w glebę, przeklął pod nosem. Bolały go kolana, miał na nim spore rany, na dłoniach zresztą też. Teraz to już stracił Mabel z zasięgu wzroku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Mabel po chwili stanęła w miejscu i obróciła się. Zobaczyła że Judas leży na ziemi. Pobiegła w jego stronę. - N.. Nic ci nie jest? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Judas spojrzał na Mabel, usiadł ale niestety na ogonie więc cicho pisnął i wyjął go spod tyłka, poplamił ogon krwią ale trudno. - Spoko, nic mi nie jest. Wywaliłem się, potykając się o ogon. - powiedział i zaczął dmjchać na dłonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - A... Ale krew ci się leje... Chodź do domu, trzeba to przemyć bo będzie źle. - powiedziała. - M.. Możesz wstać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - To nic wielkiego. - powiedział. Po chwili, opierając się palcami o kolana, wstał. - Dam radę. - spojrzał na Mabel. - Straszna ze mnie fajtłapa. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - Trudno. Chodź, idziemy. - powiedziała i pociągnęła go za rękę, oczywiście tak żeby go nie bolało, w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - Przkro mi że z bratem się posprzeczałaś. - powiedział idąc za dziewczyną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - Cicho. - mruknęła. - Już mnie to nie obchodzi. Po prostu chodźmy już do tego domu i tyle i już nic mi i nim nie mów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts