Trum Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Tym razem o najlepszej fotograf Equestrii Photo Finish rzecz jasna. Mam nadzieje, że Rarity nie chowa do niej urazy Jak myślicie co robiła nim zaczęła być fotografem ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Ja jestem bardziej ciekaw czemu mi ta Photo Finish przypomina Lady GaGę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfinek Keola Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Anna Wintour Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Co robiła zanim została fotografem? Ja dobrze wiem... *** WoH - Battles of the Red Baron Misja 2 Kampania Aliancka *** "Wrogi samolot zwiadowczy fotografuje nasze lotnisko, startuj i przechwyć go." :derptongue: (To oczywiście tylko takie żarty...) A tak na serio to nie wiem, może robiła fotomontaże w Photoshopie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Chodziła po mieście i krzyczała: Huehue. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Cosplay Photo Finish... nie wierze... Es ist WUNDERBAR! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Cosplay Photo Finish... nie wierze... Es ist WUNDERBAR! Mam tego więcej, mój wybawco ! I coś ze zwykłych artów : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Po spojrzeniu na te arty muszę teraz napisać: Sie ist WUNDERBAR! Świetnie pasuje to do niej, cosplay pierwsza klasa dla mnie! Wersja bez okularów, przypomina mi Octavie... ten wzrok... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 17, 2012 Share Napisano Lipiec 17, 2012 Szczerze, to mi się podoba bardziej bez okularów. Wygląda w nich trochę... staro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deHavilland Napisano Lipiec 20, 2012 Share Napisano Lipiec 20, 2012 Niezły cosplay wygląda jak trzeba a nie jakieś zwydziwiane, ale Pinkacz rozwalił mnie z tym lizakiem Ps: Fajny "ogonek" na 3 z kolei Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Moja twarz po obejrzeniu tego wyglądała jakoś tak: Brak mi słów żeby opisac jak dobrze została wykonana ta animacja! Poprostu... LOL Obejrzycie to zrozumicie http-~~-//www.youtube.com/watch?v=sDdL4z5qfr4&feature=g-all-lik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Właśnie chciałem to wysłać, ale widzę, że się spóźniłem ten filmik został tak perfekcyjnie zrobiony, że aż trzeba się zastanowić, czy aby na pewno nie jest to akcja wycięta z prawdziwego serialu. Masterpiece. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Też chciałem to wrzucić, kurcze Animacja jest świetnie wykonana, bez problemu można by wmówić komuś że to urywek z 3 sezonu Pod warunkiem, że nie zna dobrze angielskiego i nie wyłapie "c'mon little mare, you better shake that plot" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Wooow.... ta animacja jest rzeczywiście świetnie zrobiona! Jak to świetnie, że ludzie sami są zdolni do stworzenia takich rzeczy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PhosiQ Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Mam nadzieję, że nie będzie to żadna autoreklama (proszę o usunięcie tego posta, jeżeli złamię jednak jakiś punkt regulaminu) Gdyby kogoś interesowało tłumaczenie do przedstawionej kilka postów wyżej animacji z Photo Finish, to jest ono tutaj: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigresss Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 TŁumaczenie bardzo dobre W ogóle pierwszym razem jak to oglądałam to mignęła mi myśl że może to jest urywek z 3 sezonu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cookiemen Napisano Sierpień 25, 2012 Share Napisano Sierpień 25, 2012 Osobiście Photo Finish bardziej podoba mi się bez okularów,szczególnie ten art jak śpi(jest niewyobrażalnie słodka). Szkoda że pojawia się tak krótko. PS.muzyka która jej towarzyszy pasuje idealnie do jej wizerunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Była fajną postacią i choć dla mnie wiele wniosła. Poza tym lubię jej akcent. Była miła dla Fluttershy a to też wychodzi na plus bo wiele jest aroganckich znanych person. Ona się tam nie zalicza nawet przez jej orszak. To chyba bardziej dla podtrzymania wizerunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Applejack12 Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 Piosenka jest tak super wykonana że mi się spodobała może macie rację ze to urywek z Sezonu 3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloudchaser Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Uwielbiam Photo Finish. Chyba między innymi przez to, że tak strasznie przypomina mi Lady Gagę. Wspaniała. *-* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 22, 2015 Share Napisano Czerwiec 22, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 (edytowany) Edytowano Lipiec 19, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 16, 2015 Share Napisano Sierpień 16, 2015 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cavellus Napisano Grudzień 7, 2015 Share Napisano Grudzień 7, 2015 Uwielbiam ją To moja ulubiona postać epizodyczna. Jej akcent, wygląd, charakter, to wszystko czyni z niej niesamowitą postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts