Velvie Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Łososiowe mentosy :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 18, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Łosoś. Macie rację. Karp śmierdzi błotem Oranżada w proszku o smaku salcesonu czy oranżada w proszku o smaku kabanosa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Kabanosa i nie zdziwił bym się jakby kiedyś takie napoje smakowe powstały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 18, 2015 Share Napisano Czerwiec 18, 2015 Kabanosa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Oranżada w proszku o smaku kabanosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 O smaku kabanosa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 20, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Nikt nie lubi salcesonu Lody o smaku śmierdzącego sera pleśniowego czy lody o smaku rozgotowanej marchewki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Rozgotowwna marchewka była niedawno, ale będzie lepsza od sera pleśniowego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Rozgotowana marchew Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Lody o smaku rozgotowanej marchewki, aż mnie ciarki przechodzą, jak czytam to pierwsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Lody o smaku śmierdzącego sera pleśniowego Oj raczej bym takich lodów nie tknął. Dlatego lepsze by były lody o smaku rozgotowanej marchewy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MellyHoly Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 śmierdzący serek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrokenRC Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Lody o smaku śmierdzącego serka pleśniowego powinny być dobre , dlatego je biorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Jestem za pleśniowym serkiem~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paplok Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Ser pleśniowy ^^ Zupa z takowego na pikantno jest ekstra, lody może też będą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 23, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2015 A ja wolę zwykłą, mleczną czekoladę bez orzechów niż takie wydziwiane eksperymenty. Ja też ją uwielbiam, ale po tylu stronach, skończyły mi się pomysły na "normalne" cukierki :/ Mam nadzieję, że z czasem "wena" wróci, a tym czasem: Rozgotowana marchew wygrywa... błe.Opieńkowa gorzka czekolada - batonik z marcepanem i pieczarkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Kocham marcepan... ale te pieczarki. ;-; W takim razie gorzka czekolada. ;3; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Ja bym brał batonik z marcepanem i pieczarkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Gorzka czekolada, nienawidzę marcepanu ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Marcepanek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Batonik z marcepankiem i pieczareczkami~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MellyHoly Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Gorzka czekolada zdecydowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Czerwiec 23, 2015 Share Napisano Czerwiec 23, 2015 Opieńkowa gorzka czekolada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 25, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Z niewielką przewagą jednego głosu wygrywa czekolada. A teraz coś w miarę normalnego... w miarę.Lewy Twix bez polewy czekoladowej czy prawy Twix bez nadzienia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Bez polewy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts