Emily Napisano Styczeń 13, 2015 Share Napisano Styczeń 13, 2015 (edytowany) Obudziłeś się. Dookoła nie było niczego. Tylko białe tło. Usłyszałeś głos -Witaj *imię postaci*. Pewnie zastanawiasz się gdzie jesteś i co tu robisz. Zostałeś(aś) wybrany(a). -Powiedział. -Do czego? -Spytałeś. -Masz w sobie moc. Musisz iść do Jenne. Znajdziesz tam dawną szkołę. Wejdź do niej, a podejmiesz tam naukę. Przez 6 lat będziesz się uczyć jak opanowywać swoje moce. Jednak by Twoje moce były w pełni potężne, musisz połączyć się z inną osobą. Lecz wszystkiego dowiesz się wkrótce. -Obudziłeś się w domu. Już wiedziałeś, co robić. Każdy z was przyjeżdża do szkoły wspomnianej na górze. Każdy ma jedną wybraną moc, która się rozwiją wraz z rokiem. Na ostatnim roku postacie zostaną dobrane w pary, ale o tym później. Po prostu przyjeżdżacie do szkoły, macie za zadanie uczyć się i zaprzyjaźnić się z kimś. Są tu pokoje po cztery osoby. Może parę zasad: -Nie ma postaci OP -Jak macie pomysły co do fabuły, PW się kłania -W czasie wolnym można robić co się chce, ale nie przeciągajcie sesji -Nie wykraczajcie poza możliwości! No i KP: Imię i nazwisko: Wiek: Płeć: Moc: Poziom mocy: Opanowane zaklęcia: Charakter: Wygląd: Wyjaśnienie:Imię i nazwisko Każdy wie.Wiek Póki co 16 lat.Moc Do wyboru:Ogień Woda Powietrze ZiemiaPioruny ZajęteZmysły (Iluzja) ZajęteTelekineza ZajęteTeleportacja Czytanie w myślachPoziom mocy, Opanowane zaklęcia Uzupełniam ja, opanowane zaklęcia są zależne od poziomu mocyCharakter, Wygląd To wie każdy.Pokoje:Pokój pierwszy: 1.Emily Vans Imię i nazwisko: Emily Vans Wiek: 16 lat Płeć: Dziewczyna Moc: Telekineza Poziom mocy: 1/6 Opanowane zaklęcia: Unoszenie lekkich rzeczy na metr Charakter: miła, lecz nieufna, jak ktoś jest dla niej albo jej przyjaciela niemiły, potrafi być wredna Wygląd: Brązowe, długie włosy, niebieskie oczy, nosi zwykle niebieską bluzę i dżinsy 2. Blanche Moore Imię i nazwisko: Blanche Moore Wiek: 16 (zmieniłam, bo każdy ma 16) Płeć: Dziewczyna Moc: Zmysły (Iluzja) Poziom mocy: 1/6 Opanowane zaklęcia: Iluzja dżwiękowa Charakter: Kochliwa, honorowa, patriotyczna, sarkastyczna. Lubi czarny humor, militaria i koty. Wygląd: 3. Add Kim Imię i nazwisko: Add Kim Wiek: 16 Płeć: mężczyzna Moc: pioruny (błagam daj ) Poziom mocy: 1/6 Opanowane zaklęcia: Wywoławywanie krótkiej awarii elektrycznej w jednym pomieszczeniu Charakter: szalony, sarkastyczny, nie lubi ludzi których nie zna Wygląd:http://38.media.tumblr.com/309b1afda57f59edc32691217ccff758/tumblr_n5o4lgJZCr1rl08zzo1_500.jpg 4. Yugo Senatrips Imię i nazwisko: Yugo Senatripts Wiek: 16 lat Płeć: Mężczyzna Moc: Teleportacja Poziom mocy: 1/6 Opanowane zaklęcia: Teleportacja do pomieszczenia obok Charakter: Miły, podejrzliwy, jak ktoś mu nie spasuje jest wredny. Wygląd:Pokój drugi: 1. 2. 3. 4. Edytowano Styczeń 15, 2015 przez Tajemniczy Cień Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 Póki co wszyscy mają 16 lat, ale ogólnie może być. Zaraz wpiszę (ale może się przedłużyć do ok. 13, bo do tego czasu jestem zajęta, ale postaram się) tylko zmienię wiek na 16 lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 (edytowany) Imię i nazeisko: Add Kim Wiek: 16 Płeć: mężczyzna Moc: pioruny (błagam daj ) Poziom mocy: Opanowane zaklęcia: Charakter: szalony, sarkastyczny, nie lubi ludzi których nie zna Wygląd: Edytowano Styczeń 14, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 14, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2015 KP została zaakceptowana. Zrobiłam wyjątek, bo to był faktycznie dobry pomysł z piorunami, ale raczej nie będę tak robić, chyba, że pomysł będzie bardzo dobry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 14, 2015 Share Napisano Styczeń 14, 2015 Dziękuję.*kłania się* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 ( zaczynamy czy jak?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 ( zaczynamy czy jak?) Póki co wolałabym mieć chociaż jeden pokój zebrany, choć i tak potem będzie można dołączyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Ok.Ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 A ja mam. propozycję zacznijmy teraz. A jak komuś się spodoba to najwyżej dołączy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 (No dobra.)Przyjechaliście pod szkołę. Był to puszczony budynek. Weszliście. W środku to miejsce wyglądało jak zwykła szkoła. Oprócz planów lekcji, plakatów i klas. Po waszej prawej stronie były szafki z imionami każdego z was. Do waszych szafek powtykane były karteczki. Emily podeszła do szafki ze swoim imieniem, wyjęła kartkę i przeczytała informację. ,,-Hmmm... mam jeszcze pół godziny. Spróbuję kogoś poznać.''-Pomyślała. Podeszła do chłopaka, który wyglądał na 16 lat. -Cześć, jak się nazywasz? -Zapytała go. (Treść karteczki: Witaj w naszej szkole. Plan lekcji wisi na tablicy. O 14.30 jest spotkanie na sali gimnastycznej, która znajduje się na końcu korytarza po lewej. Wszystkie informacje zostaną wtedy podane. Proszę o przybycie punktualnie. Dyrektor szkoły W grze jest 14.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Imię i nazwisko: Yugo Senatripts Wiek: 16 lat Płeć: Mężczyzna Moc: Teleportacja Poziom mocy: Opanowane zaklęcia: Charakter: Miły, podejrzliwy, jak ktoś mu nie spasuje jest wredny. Wygląd: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Add wszedł do szkoły. Wyglądał na znudzonego ale w rzeczywistości była to pogarda. Gdy stał przy szafce zaczepiła go jakaś dziewczyna.- Add.- odpowiedział na pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 (KP zaakceptowane) -Ja jestem Emily.-Powiedziała dziewczyna.-Jaką masz moc? Ja mam telekinezy.-Uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Pioruny.-odpowiedział z nieukrywaną pogardą. zaczął iść przez korytarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 ,,-To było nie miłe!''-Pomyślała. Podeszła do drugiego chłopaka.-Cześć. Jestem Emily. A ty?-Zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Add ruszył dalej.. -Nikt nie umie tu docenić doskonałości.- mruknął. (( jego wygląd. A i on ma tą bliznę taką samą jak na obrazku)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Add przeszedł obok Blanche.- Ciekawa cera.- stwierdził przechodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 - Cześć , Jestem Yugo - odparłem zamykając właśnie szafkę po czym odwróciłem się i uśmiechnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 -Zignorowany się poczułem.- mruknął. Sam był blady więc się trochę lepiej poczuł gdy zobaczył, że jakaś dziewczyna również jest blada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 -A jaką masz moc, Yugo?-Zapytała. -Bo ja mam moc telekinezy.-Powiedziała z uśmiechem. -Mamy jeszcze pół godziny do spotkania, może zwiedzimy tę szkołę?-Zaproponowała dziewczyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 - Moc teleportacji i tak miło mi będzie zwiedzić ją z kimś niż samemu. - odparłem - To może najpierw pójdziemy na górę i będziemy zwiedzać wszystko po kolei aż zejdziemy na dół może akurat uwiniemy się w pół godziny- dodałem po chwili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 -Tak. Ta szkoła nie może być przecież taka wielka. Gdzieś tu widziałam schody.-Dziewczyna rozejrzała się.-O tu są!-Pokazała na schody i poszła w tamtą stronę. (Niedługo wstawię mapkę szkoły) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 (edytowany) Yugo ruszył za Emily, Potknął się jednak po kilku krokach i uderzył o czyjąś szafkę głową rozwalając przy tym drzwiczki. Edytowano Styczeń 16, 2015 przez SandroX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 (Ej no. Bez takich krótkich postów. Napisz przynajmniej dwa zdania+dialog, ewentualnie parę więcej bez dialogu) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 15, 2015 Share Napisano Styczeń 15, 2015 Add ruszył dalej zwiedzać szkołę. Po drodze minął dziewczynę która go na początku zaczepiła z jakimś. dzienie wyglądającym chłopakiem. Zignorował ich i ruszył do planu zajęć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts