Emily Napisano Styczeń 15, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2015 -No dobra może jest tu gdzieś jakaś mapka... Chyba coś znalazłam. Tak, to jest mapka. Chodź, zobacz.-Powiedziała Emily do Yugo'a (jak się to odmienia?) (Mapka: http://th03.deviantart.net/fs71/PRE/i/2015/015/a/6/map_by_emilyvans-d8e0dmy.jpg Jakby ktoś czegoś nie rozczytał to napiszcie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (( nie trzeba tego odmieniać)) Wstałem z ziemi i zapytałem - Otwieramy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 (Trochę nie zrozumiałam... chodzi o te zamknięte schody?) -A damy radę? Zamknięte na klucz.-Powiedziała Emily.-Po za tym, zamknięte jest z jakiegoś powodu. Oczywiście, jak chcesz, to możemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (( yy ja zrobiłem 2 kroki i się kiwłem i uderzyłem w cudzą szawkę nie jestem jeszcze kolo schodów )) - To jak patrzymy czyja to szafka ? - zapytałem ponownie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 (( zróbcie że moja. w teczce w środku będą skalpele.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 -Ech, no dobra. Byleby nikt nie zobaczył. Ale jak otworzymy?-Zapytała coraz mniej pewna tego pomysłu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Szafka prawie zepsuta wystarczy walnąć i gotowe - powiedziałem uderzając w szafkę pięścią z niewielką siłą, drzwiczki wypadły z zawiasów i były mocno wygięte, a z szafki wypadł jakieś skórzane zawiniątko. Podniosłem je z ziemi i otwarłem. - He heh - zaśmiałem się - Chyba mamy w szkole jakiegoś lekarza bo znalazłem zestaw skalpeli - dodałem z uśmiechem na twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 16, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 16, 2015 -Hmm... ciekawe... Ale dlaczego to robimy? Chcemy sobie narobić kłopotów pierwszego dnia?-Zapytała.-No i kto trzyma takie rzeczy w szafce? Myślisz, że się nie zdenerwuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 16, 2015 Share Napisano Styczeń 16, 2015 - Nie wiem czemu się denerwujesz, jednak żeby faktycznie nie mieć problemów znajdźmy ich właściciela albo przynajmniej naprawmy mu szafkę. - powiedziałem wkładając drzwiczki spowrotem do zawiasów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 -Dobra. Masz jakieś narzędzia?--Zapytała Emily patrząc na zegarek. Była 14.16. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Add wrócił do swojej szafki.-Macie pozwolenie na przeszukanie?- zapytał chłodnym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 -Tłumacz się.-Szepnęła Emily i cofnęła się w kąt, gdzie nie było jej widać. -Ja nic nie robiłam.-Powiedziała jeszcze cicho. (Ale on to naprawił, nie było widać, że było otwierane) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 (edytowany) ( Ale jest wgniecenie ) - Sorry przewróciłem się i walnąłem się o twoją szafkę głową, wyleciało z niej to - powiedziałem podając mu to w czym były skalpele. - Po spotkaniu naprawię to wgniecenie jeśli nie masz nic przeciwko - dodałem patrząc w jego przeraźliwy wzrok z uśmiechem Edytowano Styczeń 17, 2015 przez SandroX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 Add obdarzył dwójkę morderczym spojrzeniem jednego oka bo drugie zasłaniała grzywka.- Jeśli jeszcze raz zobaczę coś mojego w twoich rękach przeżyjesz niezapomnianą operację czaszki.- powiedział odbierając metalową walizkę chłopakowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 (Można powiedzieć, że odszedłeś?) Emily popatrzyła za chłopakiem aż zniknął w drugim korytarzu.-Mówiłam. Z nim lepiej nie zadzierać. Następnym razem lepiej patrzeć, czyja to szafka.-Powiedziała.-No a ja jeśli jeszcze raz się z nim spotkam, to lepiej, żebyśmy się spieszyli.-Roześmiała się cicho.-Naprawisz to mu czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 ( ok ) Add ruszył na dużą salę razem z walizką. Usiał ma krześle i zaczął czytać książkę któeą wyciągnął z płaszcza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - Dobra faktycznie niezbyt miły, u mnie ma przekichane ale mimo wszystko trzeba to naprawić - odparłem idąc na spotkanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 -Tak, jasne. Tak pytam.-Powiedziała idąc za nim.-Jak myślisz, jak będzie? Bo nie jestem pewna, ta szkoła to jedna wielka zagadka. Boję się, że się nie odnajdę...-Dodała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 ( Pft hahahaha. Psychol ma przekichane u małego dzieciaka. Dobre. ) Add zaczął się niecierpliwić. -Ile mam czekać?- zapytał sam siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 17, 2015 Share Napisano Styczeń 17, 2015 - Nie wiem ale na pewno nie będzie źle - odparłem dziewczynie nagle znikając jej z oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Styczeń 17, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2015 -Hej!-Krzyknęła dziewczyna. Pobiegła w stronę sali gimnastycznej. (Dobra, zbliża się 14.30, chodźcie na tą salę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Add nie zauważył dziewczyny pochłonięty lekturą. Po chwili schował książkę i spojrzał w bok.- Cześć.- mruknął tylko. Wyciągnąl kostkę rubika i zaczął ją układać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Yugo pojawił się za jej plecami po chwili i pobiegł za nią nic nie mówiąc. W sali usiadł obok Blanche i powiedział - Cześć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 Znowu ty?- zapytał Add z pogardą chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SandroX Napisano Styczeń 18, 2015 Share Napisano Styczeń 18, 2015 - Tak ja i przyzwyczaj się do tego widoku - odparłem mu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts