Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Dziewczyna totalnie ignorowała Nick'a. - Wszystkim zrobiłbyś przysługę. - dodała do słów Jonathan'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Jonathan zaśmiał się i położył się na piasku. Westchnął patrząc w gwiazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) - Nie, no coś ty. Aż taki głupi to nie jestem. - zaśmiał się - Wiesz... - wstał i zaczął podchodzić do Jonathana. - Ja jestem typem człowieka.. Lekko szalonego. Więc wiesz. Czasami lubię patrzeć na cierpienie innych, a czasami swoje. - Spojrzał w oczy Jonathana. - Na moje nieszczęście, mój bagaż się zgubił, więc nie mogę mieć przy sobie aktualnie broni. No ale cóż... Zawsze można coś wykombinować - Zrobił szyderczy uśmiech. - No ale cóż, jak na razie, możecie się sobą cieszyć. - powiedział, po czym wrócił na swoje miejsce. Edytowano Luty 2, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Ethan podniósł się z piachu i westchnął -Jezu.., Ile wy gadacie... - Pozostał w pozycji siedzącej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) Jonathan spojrzał na Nicka. W jego oczach nie było spokoju ale szaleńcza żądza mordu. - Nie dotykaj mnie jeśli nie chcesz stracić ręki. To, że jesteś szalony nie znaczy, że nie stracisz ręki.- warknął. Edytowano Luty 2, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 - Skończcie się kłócić dziewczynki - Powiedział Mężczyzna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - I nie tylko ręki. - warknęła i położyła się na boku na płaszczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) Jonathan westchnął i przymknął oczy. Zaczął coś nucić pod nosem. (( mniej więcej coś takiego )) Edytowano Luty 2, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Nick śmiejąc się pod nosem podniósł wzrok w stronę Teesy - A co zamierzasz mi odgryźć głowę? - zaśmiał się głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) Skończ.-powiedział Jonathan wstając. Edytowano Luty 2, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Ja pierdolę... - warknęła. Wstała i uderzyła go z całej siły z liścia. - Zamknij mordę! - krzyknęła mu w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) - A co zamierzasz zrobić? Wygonić mnie stąd? - Spojrzał na niego ocierając dłonią w miejsce uderzenia. Edytowano Luty 2, 2015 przez Snuja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (( właśnie dostał w ryj i dalej stoi. Ok. )) Jonathan spojrzał mu w oczy. - Nie ale sprawię,że nie zobaczysz już nigdy słońca.- stwierdził spokojnym tonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 [ nie stał, tylko siedział. Siedzącego trudniej przewalić xd ] - Ojej, już się boję - zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Dziewczyna warknęła i poprawiając płaszcz usiadła z daleka od reszty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Jonathan westchnął i odszedł od chłopaka kilka kroków i usiadł na piasku. Patrzył w dal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Ethan siedział cicho, ale w końcu się roześmiał. - Macie zamiar kłócić się całą noc? Normalnie jak bachory - parsknął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Śpij jak miałeś spać. - powiedział w kierunku Ethana niemal krzycząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) - Debil... - mruknęła skulając się na zimnym piasku. Edytowano Luty 2, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 (edytowany) Przepraszam.- powiedział w kierunku Tessy i Nicka. Edytowano Luty 2, 2015 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 - Ehh... - Ethan wstał i poszedł się przejść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Dziewczyna westchnęła i po chwili zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Jonathan nie zasnął. Siedział obok dziewczyny przez całą noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 [Next day?] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 [Jestem za] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts