Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Jonathan otworzył ją. W środku była duża perła.- Tessa. Mam coś dla ciebie.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 [Małża z perłą w jeziorze? xD] Dziewczyna wypłyneła przed Jonathan'em. Zgarnęła włosy z twarzy i spojrzała na małżę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 [Kiedyś z kumplem znalazłem. Była połączona z morzem.] Jonathan wsadził w rękę dziewczyny perłę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 [serio? ] Dziewczyna zrobiła wielkie oczy. - Wow... jaka piękna... - powiedziała patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 [No] Dla ciebie.- powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 - Naprawdę? Dziękuję... - powiedziała cicho patrząc na perłę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Jonathan zanurkował w wodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Dziewczyna podpłynęła do brzegu i włożyła delikatnie perłę w kieszeń płaszcza. Wróciła na głębszą wodę i zanurkowała za Jonathan'em. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 2, 2015 Autor Share Napisano Luty 2, 2015 Ethan wstał i poszedł po kokosa leniwym krokiem. Gdy już go miał, rozbił go o skałę, po czym zaczął pić mleko gapiąc się w morze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Jonathan siedział na dnie. Po chwili wypłynął i usiadł na brzegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Tessa wypłynęła na brzeg i usiadła obok chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Chłopak zamknął na chwilę oczy. Po chwili można było zobaczyć, że zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się widząc śpiącego Jonathan'a. Ją jednak rozpierała energia i jednym susem znalazła się z powrotem w wodzie. Zaczęła pływać na plecach dookoła jeziorka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coolgat3 Napisano Luty 3, 2015 Autor Share Napisano Luty 3, 2015 Ethan widząc, że reszta, która została przy ognisku jeszcze śpi wyjął pistolet na flary i zaczął go oglądać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Po pięciu minutach Jonathan się obudził. Zaczął patrzeć jak dziewczyna pływa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Tessa po przepłynięciu jeziorka kilka razy dookoła wróciła na brzeg. Widząc że Jonathan się obudził uśmiechnęła się. - Za długo to ty nie spałeś. - zaśmiała się siadając obok niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Taki już jestem.- odpowiedział i uśmiechnął si do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Nie śpisz długo? - spytała wykręcając swoje włosy z nadmiaru wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Dokładnie.-powiedział patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Współczuję. - powiedziała przerzucając swoje włosy na plecy. - Fajnie jest tak sobie pospać.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Spodziewam się.-powiedział. Poprawił swoje czerwone włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Czemu tak masz? - spytała kładąc się na plecach w słońcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Jestem zbyt czujny. - powiedział spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 - Jak to? - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Normalnie. Nawet najcichsze szumienie wiatru w koronach drzew mnie budzi. Zawsze myślę, że ktoś chce mnie napaść.- powiedział . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts