Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 Eden położył dłoń na policzku Exery. - Jesteś urocza. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Dziewczyna podniosła wzrok i spojrzała na Edena z delikatnym uśmiechem. Położyła się na jego torsie uważając na ręce, brzuch i nogę, które nadal potwornie ją bolały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Aaaaa nieee wiem... Na cokolwiek, byle by było smaczne. - powiedziała Misaka. Accelerator wstał. - Znowu to samo... - mruknął, zabrał laskę z podłogi i wyszedł zamykając drzwi. - Tch.. Same problemy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 Eden spojrzał na dziewczynę. - Jak będziesz głodna to powiedz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Wiem, już mi to mówiłeś - zaśmiała się przytulona do jego torsu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Wiem, ale przypominam. - powiedział i przytulił dziewczynę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Exera uśmiechnęła się i westchnęła. - Co jest między nami? - spytała niepewnie po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 Eden spojrzał na dziewczynę. - Obecnie nic ale... Chcesz być moją dziewczyną? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Dziewczyna spojrzała na niego. - Oczywiście - powiedziała cicho i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Więc teraz już coś jest. - powiedział Eden z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Na to wygląda - zaśmiała się i zamknęła oczy. Westchnęła zrelaksowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Może... kebab?- zaproponowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - A cooo toooo? - zapytała zaciekawiona. - Smaczne to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 Eden pogłaskał dziewczynę po głowię. - Jak rany? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Noga okey, brzuch boli, ale najgorzej z ręką - powiedziała niewesoło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Bardzo. Jest to kapusta, mięso suszone i sos w cieście. Idziemy? Tu niedaleko kest jedna budka.- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Chociaż tyle. - powiedział Eden. ((W kebsie jest mięso pieczone ._. )) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Okee~ - powiedziała wesoło i zeskoczyła z ławki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 (( jadłem z suszonym nad morzem. dobre jest)) Dziewczyna uśmiechnęła się. Gdy dotarły spojrzała jakie są sosy.- Chcesz sos łagodny czy ostry?- zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Chociaż tyle - powtórzyła po Edenie. - Na pewno zostaną mi okropne blizny... -szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Łagodny. Nie przepadam za ostrymi rzeczami. - powiedziała uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Po kilku minutach dała małej kebaba i sobie też jednego kupiła.- Pycha.- mruknęła wgryzając się w ciasto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Nie martw się, jak dla mnie to nie jest nic złego. I tak jesteś piękna. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 (edytowany) Dziewczyna spojrzała na niego wielkimi oczami. - Serio tak uważasz? - spytała zaskoczona. Miała wielu "adoratorów", ale czuła, że wyznanie Edena płynie z serca. Edytowano Marzec 3, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Tak. - powiedział. - Naprawdę tak uważam. - dodał patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts