Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Exera uśmiechnęła się. - Dziękuję - powiedziała i przytuliła się do niego mocno mniej uszkodzoną ręką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - W porządku. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Misaka zaczęła jeść. - Miałaś racje że dobre~ - powiedziała z uśmiechem. Nagle zobaczyła Acceleratora na jednej z ulic, znowu zrobiło jej się trochę smutno. - Hej, chodźmy gdzieś tu jest nudno. - powiedziała do Serany i pociągnęła ją gdzieś dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Ale nie, na serio dziękuję - uśmiechnęła się. - Milo jest słyszeć to gdy jestem w... takim stanie. - zaśmiała się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Dobrze. - powiedział i po chwili znowu ją pocałował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 [Mój post nie wnosi nic szczególnego do sesji; Exera po postu oddaje pocałunek ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Serana spojrzała na dziewczynkę. Też zobaczyła Acceleratora i myślała że jak młoda go zobaczy to do niego poleci.- Co się stało?- zapytała Misakę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden spojrzał na dziewczynę. - Przydało by się jakieś ciuchy dla ciebie wziąć - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 (edytowany) - Nic~ A co się miało stać? - zapytała dziewczynka ze śmiechem. Edytowano Marzec 4, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Nie wiem czy dam radę iść taki kawał drogi... - mruknęła. - Zresztą spójrz na mnie, wolę nie straszyć ludzi swoim wyglądem - zaśmiała się ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - To ja mogę pójść. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 No bo tam był Accelerator. Myślałam, że się przywitamy.- powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Serio mógłbyś? - spytała - Wiesz, trochę tego jest, kosmetyki też by się przydało wziąć. Wszystkie mam w kosmetyczce w łazience. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 (edytowany) - Pewnie. - uśmiechnął się. - oprócz ubrań i kosmetyczki wziąć coś jeszcze? - zapytał. Edytowano Marzec 4, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Raczej nie, i tak nie pójdę do szkoły - uśmiechnęła się lekko. Usiadła powoli i spojrzała na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Iść już teraz? - zapytał Eden.- Iść już teraz? - zapytał Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - A mógłbyś? Im szybciej tym lepiej - uśmiechnęła się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - W porządku. Tylko musisz mi dać kluczę żebym mógł wejść.- powiedział biorąc plecak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Dziewczyna wyciągnęła z kieszeni klucze i podała mu je. - Ufam ci - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 (edytowany) Eden uśmiechnął się. - Dziękuje. - powiedział, pocałował ją w policzek. - Wrócę zaraz. - powiedział i poszedł na zewnątrz kierując się do domu dziewczyny. Gdy wszedł podszedł do jej szafy i zapakował do plecaka kilka par jej bielizny, spodnie, koszulki i jedną piżamę/koszule nocną (zależy w czym ona śpi.) Zamknął szafę, poszedł do łazienki, wziął kosmetyczkę i wyszedł z jej mieszkania i zamknął drzwi. Poszedł do siebie. Zajęło mu to około godzinę ibył pod domem. Edytowano Marzec 4, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 [W koszuli O kosmetyczce zapomniałeś! xD ] Dziewczyna zamknęła oczy i położyła się. Westchnęła cicho i pięć minut po wyjściu chłopaka już spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 ((Naprawionę )) Eden wszedł do mieszkania, poszedł do pokoju ale widząc że Exera śpi rozpakował jej rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Exera jęknęła przez sen i obróciła się twarzą do Edena. Oczy miała zaciśnięte, tak samo jak usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden spojrzał na dziewczynę. Usiadł obok i pocałował ją w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Z ust dziewczyny uciekł cichy szloch, po czym zacisnęła pięść lewej ręki na kołdrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts