Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden pogłskał dziewczynę, wiedział co jej się śni. Po chwili objął ją lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Dziewczyna ponownie jęknęła, zaczęła się kręcić. - Nie... zostaw! - krzyknęła, po czym gwałtownie usiadła, z jej przerażonych oczu zaczęły lecieć łzy. Całe ciało pokrywały kropelki potu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Spokojnie, to tylko sen. - powiedział Eden. - oddychaj.. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Exera gwałtownie na niego spojrzała, łzy pokrywały jej już całe policzki. Oddech ciągle miała urywany, była przerażona. Próbowała coś powiedzieć, ale głos jej na to nie pozwalał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden wytarł policzki dziewczynie. - już dobrze. To był tylko sen. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Dziewczyna załkała i przytuliła się do niego mocno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 (edytowany) Eden przytulił Exere. - Nie martw się, już jesteś bezpieczna. - powiedział. Edytowano Marzec 4, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Po mniej więcej dziesięciu minutach głos dziewczyny się unormował, a sama siedziała bez ruchu w objęciach Edena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Co ci się śniło? - zapytał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Ż-że tamten... d-demon mnie z-zabił... - szepnęła. - A-ale wcześniej... bawił s-się mną... - dodała, a w jej oczach ponownie błysnęły łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Już dobrze, ten demon nie żyje i ci nie zagraża. - powiedział Eden głaskaąc ją po plecach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Dziewczyna pociągnęła nosem i otworzyła oczy. Spojrzała na Edena. - Dziękuję - szepnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - W porządku. - powiedział wciąż ją przytulając. - Przyniosłem wszystko więc jak chcesz się na przykład wykąpać i przebrać to możesz. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Bardzo chętnie - uśmiechnęła się lekko. - Gdzie są moje rzeczy? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Wszystkie wypakowałem na krzesło. - powiedział i wskazał na krzesło na którym leżały ubrania dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Dziękuję - powiedziała wstając. Wzięła długie spodnie, T-shirt i bieliznę, z podłogi wzięła kosmetyczkę, po czym spojrzała na Edena. - Mogę liczyć na ręcznik? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Tak, już daję. - powiedział. Wyciągnął z szafki trzy czyste ręczniki. - Mam wannę więc wody musisz napuścić wpierw. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Dziękuję - powiedziała kolejny raz. Zamknęła drzwi od łazienki na klucz, napuściła wody do wanny, rozebrała się, zdjęła bandarze, po czym weszła do wanny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden podszedł jeszcze pod drzwi łazienki i zapukał. - Jakbyś coś chciała to wołaj. - powiedział i potem poszedł do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - N... Nie chcę... - powiedziała. - Nie chcę się z nim witać... On mnie już nie chce i nie lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Czemu tak uważasz?- zapytała kucając na przeciw niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Gdy Exera umyła się wliczając w to włosy, ubrała się w przyszykowane wcześniej ubrania. Brudne rzeczy wrzuciła do kosza na pranie i spojrzała w lustro. Wzięła kosmetyczkę i zrobiła sobie delikatny makijaż, gdzieniegdzie mocniejszy tam, gdzie było to niezbędne. Wyszła z łazienki. - Eden? - spytała wgłąb korytarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden wyszedł z salonu. - Tak? - zapytał Exere. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Dziewczyna spojrzała na niego. Miała nadzieje, że nie wygląda tak strasznie jak wcześniej. - Pomożesz mi zawiązać bandarze? - spytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Pewnie. - powiedział. - Tylko usiądź. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts