Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 (edytowany) Exera przeszła z korytarza do salonu i usiadła w fotelu. Dała mu wcześniejsze bandaże. - Co ile trzeba je zmieniać? Masz jakieś nowsze? - spytała wskazując na ślady krwi. Edytowano Marzec 4, 2015 przez Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Mam, zaraz wezmę. - powiedział i poszedł po inne. Wrócił po chwili. - Możesz ściągnąć koszulkę? Założę bandaże na brzuch. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Em.. w porządku - powiedziała i zdjęła T-shirt przez głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden delikatnie zaczął oplątywać talie dziewczyny bandażem. - Wygląda to o wiele lepiej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Mam nadzieję - uśmiechnęła się lekko. - Chociaż nie można tego powiedzieć o tym - wskazała na prawą rękę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Bo sam powiedział że byłabym bez niego bezpieczniejsza i że jest słaby... Pewnie chciał mnie gdzieś oddać czy coś... - powiedziała z opuszczoną głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Ja myślę, że on uważa, że jest tak zwanym magnesem na demony. Ostatnio przegrał z jednym białasem i uważa, że jest słaby. Nie znaczy to, że chce cię gdzieś cię oddać. - powiedziała i pogłaskała małą po policzku pieszczotliwie. Uśmiechnęła się do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden spojrzał na rękę. - Też jest lepiej. - powiedział i zaczął nakładać na ręce bandaż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Ale ona.. boli.. - syknęła i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Rozumiem. Ale wygląda lepiej. - powiedział Eden. - Teraz noga. - powiedział i pomógł założyć jej koszulkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Dziewczyna zdjęła spodnie i wyciągnęła nogę na tyle ile mogła z powodu bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden obejrzał nogę. - Tu też znacznie lepiej. - przyznał. Zaczął bandażować nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Mówisz tak tylko żeby mi nie było smutno... Zresztą. Ja jestem tylko jednym z 20001 klonów i tak nic nie znaczę, więc nie ma po się mną przejmować~ - powiedziała i uśmiechnęła się. Wiedziała że chłopak zaraz ją tu znajdzie. - Dziękuję za posiłek, ale muszę już iść~ - powiedziała i pobiegła dalej machając jeszcze do Serany przez chwilę i zniknęła za zakrętem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Serana patrzyła za dziewczynką. Uśmiechnęła się smutno i usiadła na ławce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Serio tak sądzisz?- spytała - Ja się kompletnie na tym nie znam, ale wygląda to.. okropnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Ta, wygląda lepiej. Przy okazji, masz fajne nogi. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Misaka biegła jeszcze przez chwilę po czym zwolniła. Accelrator zauważył Misakę, ale gdy uciekła nie mógł jej gonić. Westchnął. - Głupi bachor... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 - Em.. dziękuję - uśmiechnęła się, lekko czerwona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden wstał, dotknął policzka dziewczyny. - Jesteś piękna wiesz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Twarz dziewczyny przybrała mocno różowy kolor. Spojrzała na Edena, dzięki jego słowom zrobiło jej się ciepło na sercu. - Naprawdę tak uważasz? - spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 - Naprawdę. - powiedział i uśmiechnął się do dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Exera uśmiechnęła się i przyciągnęła go do siebie. Ich wargi się spotkały, a dziewczyna przeniosła dłoń z policzka na bark chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 Eden objął dziewczynę i odwzajemnił pocałunek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 4, 2015 Share Napisano Marzec 4, 2015 Exera zamknęła oczy i przeniosła dłoń z barku chłopaka na jego kark i jeszcze przyciągnęła do siebie. [On siedzi na podlodze czy obok niej na fotelu? ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 4, 2015 Autor Share Napisano Marzec 4, 2015 ((On na podłodze)) Eden zjechał rękoma mniej więcej na pas dziewczyny i tak trzymał dłonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts